Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi van velem? (éretleneknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? (éretleneknek és parasztok ne írjanak )

Figyelt kérdés

16 éves korom óta a lányokat szeretem lányként(hagyjuk, hogy csak a kíváncsiság vonzott, mert ez hülyeség, tudom, hogy nem.) 3 évig jártam egy lánnyal, szakítottunk, mert nem működött, össze jöttem egy másik csajjal és rá jöttem, hogy nekem az exem kell, vissza fogadott, eltöltöttünk egy éjszakát, de nem éreztem jól magam

Az lehet, hogy ,,kinőttem " a leszbikusságot ?

2011. júl. 6. 13:40
1 2
 1/11 Smartguy86 ***** válasza:
:D Hát, ha valóban kinőtted volna, akkor pedig az cask kíváncsiság volt, vagy divat. Az igazi homoszexualitást nem lehet kinőni, csak maximum elfojtani. Ezek a látens homo-k, akik másik neművel élnek, még akár gyerekük is lehet, de közben homo-k. De te nem ilyen vagy. Te tiniként kis divatlezbike voltál, most meg már rájössz, hogy fel kell nőni. Inkább kezdj fiúkkal!
2011. júl. 6. 13:43
 2/11 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Igen valószínűleg ez történt, habár lehet, hogy nem szeretted annyira ezt a lányt és lehet jobb lenne mással kipróbálni. Szóval próbáld ki mással is és utána alkoss véleményt. És ha azzal a lánnyal sem fogod magad jól érezni, akkor már nem kívánod a nőket, hanem egy pasira vágysz. :D
2011. júl. 6. 13:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... Szerintem ilyen korban még változhat a szexuális beállítottság, hiszen rengeteg inger és egyéb dolog formál még...

Kérdés az, hogy az exeddel a szex nem volt jó, vagy a léleknek nem állt össze a dolog...

2011. júl. 6. 13:44
 4/11 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Mondjuk igaza van az előttem szólónak. :/
2011. júl. 6. 13:45
 5/11 A kérdező kommentje:

De én nem olyan voltam, hogy kimentem és nekiálltam ordibálni, hogy ,,Bocsi én most leszbikus vagyok"

csak a szűk barátikör tudott róla, és nem csináltunk utcán semmit, úgy mentünk egymás mellett, mint két barátnő

Csak kettesbe zárt falaknál....

Tehát ez nagyon nem divatból volt

és szerettem és vonzódtam is a csajhoz!!

2011. júl. 6. 13:47
 6/11 A kérdező kommentje:

utolsó elött

pont, hogy a szex volt jó, lélekbe nem működött

2011. júl. 6. 13:48
 7/11 Smartguy86 ***** válasza:
Nem kell azt szétordibálni :D Egyszerűen csak úgy érezted akkor, hogy neked ezt ki kell próbálni. Talán akkor még el is hitted, hogy ez szerelem. Aztán csak annyi volt az egész, hogy jobb volt akkor úgy, mint ha egyedül lettél volna. Fiúkkal sose próbáltad? Talán féltél a fiúktól, aztán egy barátnődben meg jó pajtásra találtál ebben a félelemben... A szex része meg hát... ki tudja, sokan csinálnak ilyet.
2011. júl. 6. 13:49
 8/11 A kérdező kommentje:
lányok elött volt két pasim is, de szex nem volt mivel akkor 14 éves voltam
2011. júl. 6. 13:50
 9/11 Smartguy86 ***** válasza:
És a pasikhoz vonzódtál? Mert ha igen, akkor ez max. biszexualitás lehet, de én arra voksolok, hogy nem vagy te lezbikus hajlamú, csak egy félresiklás volt. Az is ezt támasztja alá, hogy a lányhoz nem vonzódtál lelkileg...
2011. júl. 6. 13:53
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem vonzódtam hozzá...csak helyesnek találtam őket meg jófejek volta és összejöttem velük...

köszönöm mindenkinek a válaszokat akkor lehet, hogy már tényleg,,kinőttem"

de amúgy akivel 3 évig jártam lány, belé éreztem, hogy szerelmes vagyok...izgultam mielött találkoztunk csak rá gondoltam egész nap....az tényleg szerelem volt

2011. júl. 6. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!