Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? (éretleneknek és parasztok ne írjanak )
16 éves korom óta a lányokat szeretem lányként(hagyjuk, hogy csak a kíváncsiság vonzott, mert ez hülyeség, tudom, hogy nem.) 3 évig jártam egy lánnyal, szakítottunk, mert nem működött, össze jöttem egy másik csajjal és rá jöttem, hogy nekem az exem kell, vissza fogadott, eltöltöttünk egy éjszakát, de nem éreztem jól magam
Az lehet, hogy ,,kinőttem " a leszbikusságot ?

Hát nem tudom... Szerintem ilyen korban még változhat a szexuális beállítottság, hiszen rengeteg inger és egyéb dolog formál még...
Kérdés az, hogy az exeddel a szex nem volt jó, vagy a léleknek nem állt össze a dolog...

De én nem olyan voltam, hogy kimentem és nekiálltam ordibálni, hogy ,,Bocsi én most leszbikus vagyok"
csak a szűk barátikör tudott róla, és nem csináltunk utcán semmit, úgy mentünk egymás mellett, mint két barátnő
Csak kettesbe zárt falaknál....
Tehát ez nagyon nem divatból volt
és szerettem és vonzódtam is a csajhoz!!
utolsó elött
pont, hogy a szex volt jó, lélekbe nem működött

Nem vonzódtam hozzá...csak helyesnek találtam őket meg jófejek volta és összejöttem velük...
köszönöm mindenkinek a válaszokat akkor lehet, hogy már tényleg,,kinőttem"
de amúgy akivel 3 évig jártam lány, belé éreztem, hogy szerelmes vagyok...izgultam mielött találkoztunk csak rá gondoltam egész nap....az tényleg szerelem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!