Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az az elterjedt nézet, hogy a nők a szegény szenvedő alanyok, a férfiak pedig a gonosz nőcsábász bunkó parasztok?
Csupán azért érdekelne, mert 3 hétig szédítette egy nő a fejemet, aztán kiderült hogy van egy valamilyen 4 hónapos ismerem / tetszik / jobban kell mint te kapcsolata, természetesen én megszerettem és a hír hallatára eléggé összetörtem.
Ez igazából nem is kérdés, hanem fórum téma lehetne...
Ó hát ezt csak a nők meg az irigyek mondják.
Meg hogy a férfiak használják ki a nőket az is nagy poén. marha viccesek. Mintha a nő nem is azért lenne valakivel mert jó neki.
ÁLTALÁBAN tényleg úgy szokott lenni, hogy a férfiak bolondítanak el több nőt, párhuzamos kalandjaik vannak, vagy simán megcsalják a feleségüket akár többszörösen is...
De RITKÁN azért előfordul, hogy nőben is akarnak szélhámos-fajtájúak... :-[
Sajnos, te pont egy ilyet fogtál ki.
Sajnállak...
Azért 3 hetes kapcsolat még annyira nem törhette össze a szíved. Legközelebb kicsit legyél óvatosabb, párhetes kapcsolatban még ne vesd bele magad teljes szívvel, hiszen még nem ismered az illetőt...
Rázd meg magad és keress egy másik nőt, előbb-utóbb ráakadsz arra, aki őszinte és becsületes, akit érdemes lesz szeretned!
Sztem sem kell egyik vagy másik nemre ráhúzni az egészet.
Manapság a szegény szenvedő alany bárki lehet( akár nő, akár férfi). Vannak olyanok, akik egyszerűen alkalmasak rá, hogy szórakozzanak velük.
Sajnálom, ami történt veled, de nem kell nagyon beleélned magad legközelebb egy 3 hetes kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!