Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azok a srácok tetszenek a csajoknak, akik majdnemhogy női ruhákat hordanak és úgy beszélnek-viselkednek mint az utolsó büdös parasztok?
21:14 az már mennyiség :D
21:15 én is erre törekszem, hogy próbáljak jól kinézni, de mégis úgy nézzek ki mint egy férfi
hidd el h van :) ne keseredj el, nekem se tetszenek az agyonszolizott, hú de menő gyerek vagyok típusuak:)
ehhez meg kell találni a megfelő lányt, ami nehéz de el fog jönni :)
nem biztos h külsőből kell ítélni, mert ha magamból indulok ki akkor van mikor úgymond "pi*ásan " nézek ki, de belül egy normális lány vagyok (hozzáteszem nem nagyon bulizok, riktán iszom és cigi meg mx buli alkalmával)évi 3-4 buli ennyi
nézz körül a környezetedbe, olyan lányok akik nem minden pénteken rúgnak be stb... azok között sztem nagyobb eséllyel találsz olyat amilyent leírtál:)
sok sikert :)
18/L
most ez a kor divatja. mikor énvoltam 17 szerencsére még nem ez a szar stílus hódolt a pasik körében. de amúgy csak most ilyenek, majd ahogy fejlődnek abbahagyják, sőt cikinek is érezhetik.
24L
Na, meg is találtuk azt a kettőt:D
első voltam
Én se szeretem az olyan srácokat.Sajnos most ez a divat:/
Nekem is a férfias férfiak jönnek be inkább. Azokon tényleg van mit szeretni.
Én nem nem szeretem őket... Én UNDORODOM az ilyenektől - és ez még enyhe kifejezés :S
17/L
21:19 nem adom fel, és a volt bnőmről is azt hittem normális, erre tessék..:D
pedig a legtöbb csaj ismerősöm helyesnek, jóképűnek tart mégis összejönnek ilyen üresfejűekkel..kár :/
Normális ruhákba járok, rövid hajam van, izmos vagyok nem vasággyal húsz kiló, nem vagyok különösebben paraszt. :D
Tetszem a csajoknak. Ne bennük keresd a hibát, hanem magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!