Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek istennőként, királynőként a tinilányok?
mintha... mintha ők lennének az univerzum császárnői, mintha az egész világ az övék lenne. miért? honnan ez a retkes nagy önbizalom?
+
pluszkérdés: miért ilyen agyhalottak ezeknek a csajoknak a szüleik? általában még jobban kinyalják a popójukat, és ugranak kérésükre, mint a kutyák!
nem tudom, mert én fiú vagyok és szegény családban élek...
de ezeket a kis ribiket én is rühellem, de jól megdugnám őket azért, aztán dobnám a fenébe, másra úgy sem jók
hagyd rájuk, majd szépen koppannak
nem mind ilyen azért
a szülőknek nem mindig jut elég idejük az elfuserált kölkökre
Azt hiszik övék a világ de majd egy párszor átveri az agyukat valami csávó.
Utána már egy kicsit másképp állnak a dolgokhoz.
onnan van a retkes nagy önbizalom hogy nincs értelmük elég. hiába utáljátok őket, ez már veszett ügy. a társadalom züllött, szülők nem törődnek, aztán a következő nemzedék is elfajul. sose lesz vége a körforgásnak..
hát hajrá, nemzetek gyereket ti, aztán neveljétek fel normálisan. legyenek minél többen. mást nem lehet tenni.
csáó
Mert nincs semmi korlát köröttük... a szüleik elkényeztetik őket, ráadásul ez a fene nagy liberalizmus ami most divat sem hiszem, hogy mindig jó.
Régen ha a gyerek kapott egy egyest, lecseszték...ma ha a gyerek kap egy egyest anyuci apuci rohan és lecseszi a tanárnőt, "hogy mit képzelt hogy rossz jegyet ad a kislányának?"
Ma már nem lehet a gyerekre rákiabálni sem, mert neki jogai vannak, és ezt már minden 12 éves tudja... :S
Nincs semmi korlát a fiataloknak (mondom ezt 21 évesen) nem csodálom hogy nem tudják a határokat, és semmi tisztelet nincs bennük.
Kassandra Storm
Te nekem egyre szimpatikusabb vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!