Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek istennőként, királynőként a tinilányok?
mintha... mintha ők lennének az univerzum császárnői, mintha az egész világ az övék lenne. miért? honnan ez a retkes nagy önbizalom?
+
pluszkérdés: miért ilyen agyhalottak ezeknek a csajoknak a szüleik? általában még jobban kinyalják a popójukat, és ugranak kérésükre, mint a kutyák!
Mellesleg a kislányoknak bemesélik, amikor kicsik, hogy királylányok:DDD
Lehetnének pedig angyalok, tündérek bármi más:D
:) Kösz...
Amúgy jó néha értelmes kérdéseket is olvasni...
Egyébként ha belegondoltok régen ott volt a katonaság.(mikor még kötelező volt az egy éves alapkiképzés) Na ott megtanulták a fiatalok, hogy bizony nem körözzük forog a világ, hanem akkor is meg kell tenniük dolgokat ha nincs kedvük. Lehet durva módszer de azért tiszteletet tanultak.
Nálunk koliban voltak az elsős szívatások. Először nem értettem, hogy miért jó, hogy lámpát "fújúnk" egy széken állva fél órán át, aztán rájöttem. Egyszerűen bejön egy csomó kis elsős, anyuci apuci kedvencei, és igenis rá kell ébredniük, hogy ők is csak egy a többi közül. És igenis alkalmazkodniuk kell, akár hülye szabályokhoz is...(főleg ahol 6-an lakunk egy szobában)
Persze vannak gonosz negyedikesek, de az alapötlet nem hülyeség. XD
Elég gáz, mert ezeket a r*bancokat átverik, aztán a pasik mennek minúszba, mert "kihasznált és az összes férfi egy gerinctelen állat".
Ahelyett, hogy magukba néznézek, hogy kelletik magukat.
A kedvencem, amikor képek alá iwiwen/myvipen/fb-on/akárhol kiírják a barátnőjükkel készült képre, amin 3an vannak, kirakják a mellüket és pucsítanak, hogy "a 3 grácia" vagy "a dívák"...
Azoknak üzenném, hogy vegyenek értelmező szótárat, meg azt is, hogy ez a 2 igen nehezen kiérdemelt cím, nem áll 1 létrafokon a r*banccal!!
23N
tinilányok? királylányok
de ha farkamhoz ér a szátok
bizisten, hogy egyből hánytok!
egyébként én elítélem a megalázást/megtörést.
egész egyszerűn ki kellene alakulnia minden emberben egy olyan... nem is tudom... belső ingernek, hogy ne te légy az első, legfőképp: ne mindenáron!
azaz: ha a tanár leb*sz, akkor ne rugasd ki.
ha nem te vagy az első, csak a második, ne nyírd ki az elsőt.
vagy azért, mert MEGTEHETSZ valamit, még feltétlen ne tedd meg. ergo, ha ki tudnál használni valakit, ne használd ki, még ha jobb is lenne neked. miért? mert csak.
Te is szimpatikus vagy nekem kérdező:))
Ezt soha nem értettem én sem, hogy miért olyan nehéz ilyennek lenni, amilyet írsz....
Ez elvileg tényleg olyan ami elvileg mindenkiben benne van, de a mai társadalom ingerei ezt elnyomják...
Gondolj bele, mit lát a gyerek a tévében születésétől kezdve. "Lehetsz sztár! Érd el az álmaid! Törődj magaddal, mert megérdemled....stb..." Miért lenne önzetlen? Hiszen nem ezt sugározza körötte a világ. A szülőknek meg nincs ideje a gyerekkel foglalkozni, és ahelyett, hogy mesélne neki este bekapcsolja a tv-t
Vegyünk egy mindennapi példát a gyerek követelőzik az ABC-ben a szülő, hogy elejét vegye a hisztinek megveszi neki. A gyerekben mi rögzül? Hogy bármit megkaphat amit akar. Na így lehet korán elrontani a gyereket.
Engem pl. élvezettel tölt el, amikor van az esélyem kihasználni valakit vagy uralkodni valami felett, de nem teszem:)
Ha ismertek ilyen beképzelt p...csakat, küldjetek már priviben e-mail címet...Komolyan megszeretném őket jobban ismerni..
Érdekel a világképük, hogy mi tette ilyenné őket, amilyenek... Ne mindig csak az legyen a válaszom, hogy primitívek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!