Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Normális, hogy a fiatalok így viselkednek?
Van egy hetedikes 'ismerősöm' (igazából nem ismerem, csak egy suliba jártunk), aki egy 18 éves fiúval jár, aki például ilyen kommentet ír a képe alá: "Csini vagy te agyf.sz:D" (persze nem kipontozva)
Meg ott menőzik a képe alatt, hogy mindenkit megver. 2 napja jöttek össze és ma már együtt alszanak. Milyen világban élünk? :O
együtt aludni lehet::P
a megverésről meg annyit, hogy egy újjal ér hozzám, és a sz*rt is kiperelem az egész családjából.
"a mai világban hajdú péternek kell lenni" by chev
Én meg azért lettem kirekesztve, mert nem voltam ilyen vagy hasonló...
19/l
Elég elszomorító,h ilyen világban élünk.Látszik mennyire "elfajzottak" lettek a fiatalok,nincs meg az az értékrend,mint azelőtt volt.Már szinte semmit sem tisztelnek,még saját szüleiket sem,és egymást sem.Úgyhogy ez most már megszokottá vált.:S És ettől lesznek menők,h ezt teszik.
Én 17 éves vagyok,és szégyellem,ahogy a velem egykorúak viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!