Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek istennőként, királynőként a tinilányok?
mintha... mintha ők lennének az univerzum császárnői, mintha az egész világ az övék lenne. miért? honnan ez a retkes nagy önbizalom?
+
pluszkérdés: miért ilyen agyhalottak ezeknek a csajoknak a szüleik? általában még jobban kinyalják a popójukat, és ugranak kérésükre, mint a kutyák!
Mert ők lányok, és megtehetik. Azt hiszik, hogy anyucinál és apucinál hisztivel elérnek bármit, akkor az életben is így lesz, de a legnagyobb probléma az, hogy sok az olyan csávó aki meg is teszi értük. Nevelés dolga az egész, meg a TV-é.
Ezek a kislányok azt látják a Tv-ben, hogy ez a jó. Minden film szinte arról szól, hogy van egy fiú aki megszerzi magának a "legszebb" nőt. De, hogy is van ez? A csávó vagy alapból gazdag és előtte csak szórakozott a csajokkal, vagy csóró de valamilyen úton módon meg gazdagszik. Így vagy úgy, a pénz dominál. Ha már átlagosan élsz, normál ház, normál autó tehát annyira nincsenek luxusdolgaid le vagy nézve. Ezek a kislányok azt hiszik, hogy a szépségükkel mindent elérhetnek. Sajnos a legtöbb esetben sikerül is és gyakran van, hogy megragadnak egy faszinál , aki élete végéig eltartja, vagy a másik helyzet, hogy megfakul a szépségük 40 éves korukra és a kutyának se kellenek, na ez ritka, de apuci és anyuci nagymenő és így vagy úgy olyan helyen vfog dolgozni.
Nah de a TV-ben ugye volt ez a cuki 16-ik szülinap műsor, ott mit láttak? Az a vicces, hogy ilyesmit engednek mutatni. Nah meg a tinikuckók (ez rohadt vicces mert a lábát se tette arrébb, hogy az a ház meglegyen).
Alekosz műsora: a csajok fele a hírnévért jelentkezett oda.
nah meg ugye az is nagy baj, hogy az internet is rátett egy lapáttal. A pózolós képek satöbbi, manapság az a menő ha a profilod kivan dolgozva és van 1000 ismerősöd, meg ugye "a stabil párkapcsolathoz jó internet kell" UPC reklám, ezt a mai naivák úgy veszik, hogy minél jobban kirakod magad annál vagányabb leszel és így fognak jönni a pasik hozzád.
A reklámok úgymond kódolva mutatnak rá a lényegre. De amúgy visszamehetünk egészen gyerek korig is, régen volt egy csomó jó gyerek mese, gondolok itt a Cartoon Networkre. Manapság semmi értelmeset nem mutatnak. Pedig azokat a meséket mindenki szerette.
Hát én már halottam olyan kis gyerekről, aki elvele "babának" is egoista volt, meg olyanról, amelyik nem. Szóval nem hiszem, hogy csak a nevelésről van szó. Persze annak is van köze hozzá. Még mindig a az iskolában lévő fegyelmet látom a legjobb megoldásnak és az új dolgok megismertetését....
De mondom, küldjetek pár mail címet, ha tudtok. Ilyen extrán marha beképzelt lányokét...
Nagyon materalista, egocentrikus világot írtunk most itt le együtt, ahol az IQ szint nem túl magas...
De vajon mi áll a háttérben??? Vajon mit érez egy ilyen lány?? miért vieselkedik így?? Miért számít csak saját maga?
Másokról mit gondol??? És miért?? miért jó a hírnév, minél több fasz?? Talán örökre titok marad? Ne már... Nincs itt egy pszichológus??
És miért szokott kivéve ezzel azzal??? Úgy értem, valakivel miért nem ekdves?? mi rühell az illetőben??
Egyébként nincs olyan, hogy aranyos meg nem aranyos...Természetes emberi tulajdonság szerintem, hogy valaki mindenkivel más egy szinten.
De azt én sme értem, hogy miért kell ilyeneket írkálni, hogy énke love a saját képekhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!