Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsapott vagy igazat mondott a barátom, hogy tőlem kaphatott el valamit?
A női hüvely nincs is meg gomba nélkül,De ha egy felfázás,vagy fertőzés miatt kihalnak a jó gombák,akkor jönnek a rosszak.Nem kell érezned semmit.Menj nőgyágyászhoz,Krémet és kúpot estleg tablettát fog felírni.Be kell tartani az utasítást.A fiút is kezelni kell.Addig nincs szex,mert csak visszafertőzitek egymást.Nem félni kell,hanem elintézni.Menj orvoshoz!!
Sajnos ez bármikor előfordulhat.Én már 3 ilyenen túl vagyok,mert érzékeny vagyok.És nem kell hozzá félredugni.
Használjatok Óvszert!!
Véd a fertőzések ellen is! És gyerek ellen is hasznos.
Nem csapott be a baratod, lehet hogy nincs folyasod, de belul van egy kis fertozesed. Minel elobb egyutt menjetek el a dokihoz, es kikezel benneteket. Addig mondd a baratodnak is, hogy semmi szex! Ha megis szexeltek igy betegen, rosszabb lesz a dolog csak.
Es a baratod tisztalkodjon rendesen!!!
figyu bébi, szüzek voltunk és az elsőnél elkaptam a csajtól akinek nem voltak panaszai
erre varrjál gombot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!