Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsapott vagy igazat mondott a barátom, hogy tőlem kaphatott el valamit?
nem csak te vagy összezavarodva... Szerintem még jó pár válaszoló össze lesz, ha elolvassa ezt az írást :D Egy fordítóprogram kellene ide.
Na de arra megpróbálok választ adni amit kitudtam belőle olvasni nagyjából. Igen lehetséges hogy tőled kapta el és igen ki tud jönni 3 nap alatt. menjetek el mind2-en orvoshoz. vagyis te nődokihoz és hogyha van vmilyen bajod akkor neked is és a barátodnak is fog fölírni gyógyszert, kenőcsöt.
becsapoTT
mondoTT
aZt
piroS
seMMi
néZtem
téNYleg
aTTól
álatálon - nem tudom ez mi lehet, de ilyen szóról nem tudok, hogy létezne
kb eddig bírtam, itt belekeveredtem a dolgokba teljesen
Tagold a mondatokat, szórendet próbáld betartani. És akkor elolvassák itt a kérdésedet, meg is értik, és válaszolnak is.
Tanácsolni csak azt tudom, hogy a barátod szakítson veled.
Mejn le nögyogyázsho és meviszgál és akor majd ikderül hoyg tölled kaptajeel vayg esetelegesen vajki mástúú.
És menj el néha iskolába is, ott olvasni és írni tanítanak!!!! Hihetetlen tudom, de igaz!!!
"Ho tik mijeny bunykók vágytk hojg nme vaytgiok kepesk normlisan válaszulni eggy normálsi kérsésre. És ne a hejseirássomal fogflalkozato!"
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!