Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek becsapott?
szerintem ha nagyon nem síklottatok félre (párkapcsolatilag) magyarul semmi oka rá, akkor nem akar becsapni.
ilyen van én is és millió másik barátom volt így, hogy véletlenül közbejön valami, felnőtt emberek vagyunk megértjük... de azért ebben a nagy internetfüggő világban az ember megnézi 5-10percre a leveleit/facebookot/ki-mit....akkor is ha azt mondta hogy nem lesz gépnél. nem kell ezt így felfogni, ráadásul ha igazad van ha nincs halálra fog szivatni hogy így meg úgy sértegeted, nem bízol benne, bedurcizik...kinek kell ez....ha nem így reagál meg nagyon becsüld meg :)
Gondolom csak gyorsan megnézte hogy történt-e valami. Komolyan, hihetetlen, hogy ilyeneken ki tudtok akadni. Ha fáradt, hát fáradt, beszélgetni nem akart, csak -ahogy már írtam - megnézte kivel mi történt.
"kiírtam az üzenöfalra hogy én mekkora egy idióta vagyok" gratulálok, ez meg valóban érett dolog volt :D Hány évesek vagytok, 12?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!