Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy meleg vagyok?
Szia! Szerintem ne mondd el egyenlőre a szüleidnek. Önállósodj egy kicsit, mert nem biztos, hogy eltudnak fogadni ezzel együtt is, és akkor baj lesz.
Egyébként érthető, hogy ezt nekik sem lesz olyan könnyű elfogadni...unokákra vágynak, és arra hogy majd egyszer feleséged lesz. Ha igazán megértőek akkor is nehéz lesz nekik. Én például tisztában vagyok vele, hogy ezt nem lehet megváltoztatni, ezzel születik az ember, és harcolni ellene csak a boldogtalansághoz vezet. Ha az én gyerekemmel történne ez nagyon fájna, hogy így van. De támogatnám, mert neki még nehezebb, beilleszkedni egy olyan világba, ahol elítélik a másságot.
Eszedbe ne jusson ilyeneket megfogadni, hogy először próbáld meg lánnyal, meg hasonlók. 17 évesen igenis már biztosra lehet tudni hogy kihez vonzódik, nem hülye a kérdés feltevője, csak tudja mit érez, egy átlag heteró srác is 100%-ra tudja hogy a lányok érdeklik 17 évesen. A homoszexualitás nem ferde hajlam, ami tizenéves korban alakul ki, csak ekkor jön rá az illető, közben mindvégig az volt, csak nem érezte, meg hát gyerekkorába belenevelték hogy lányokat kell szeretni. Ebben nem értem mit nem lehet felfogni, miért kell egy meleget ilyenekkel bombázni, hogy dugj meg egy csajt, meg a punci így jobb úgy jobb. De nem is folytatom, meg értetlen és elvakult emberekkel felesleg is vitázni, nem alacsonyodok le az ő szintjükre.
Szóval hogy a kérdésre is válaszoljak: Én személy szerint 17 évesen nem mondtam még el, anyával élek együtt, 15 évesen tudta meg rólam, én viszont elzárkóztam az elől hogy megbeszéljük a dolgot. Most 19 vagyok, egy évig koleszban éltem az önálló életemet, ami szabadságot adott, fiúzás terén is, egészen addig nem voltam fiúval míg otthon voltam anyával. Ezalatt az egy év alatt tapasztaltam meg, hogy milyen is az ha megölelhetsz valakit, csókolózhatsz vele. Sokat változtam ezidő alatt, sokkal lazábban kezelem már azt hogy meleg vagyok, mivel végképp rájöttem hogy semmi rossz dolog nincs benne. Mostmár felszabadult vagyok, és most 19 évesen érzem úgy, hogy el tudnám anyámnak mondani, ha lenne valakim. Igaz, nálam más a helyzet, mivel rólam kiderült. Szóval én csak azt tudom mondani, hogy először tényleg anyuddal beszéld meg (nem tudom hogy egy apa hogy reagál rá, nem élünk együtt vele), próbálj meg fiúkkal ismerkedni, személyesen talizni, nálam első talik alkalmával sokat beszéltünk arról hogy kinél hogy ment a felvállalás szülők előtt, talán segíthet. Tudom hogy iszonyatosan nehéz ez az időszak, és hogy nem lehet könnyű bevallani, nekem ezen nem kellett átesnem. Mindenesetre sok sikert, és remélem megosztod velünk, hogy fogadták szüleid.
19/f
tudom, hogy meleg vagyok, és kész. ezen már sajnos nem tudok változtatni.
lánnyal meg semmiképpen nem próbálom ki mert nem vonzódom hozzájuk.
Ha valaki tényleg meleg nem is lehet MEGGYŐZNI arról, hogy áh, próbáld ki a másik nemmel, nem vagy te homoszexuális.
Még a kommentek elején belett másolva egy link:
én át olvastam és aki ezeket nem tudja, annak nagyonjó.
én elméletben tudom, de sajnos nem tudom megvalósítani.
NE győzködjétek hogy próbálja ki lánnyal! Az neki olyan, mint a heteroknak azonos nemmel! Ha homoszexuális, akkor az, és ezen nem lehet változtatni! Így kell elfogadni.
És hidd el, a szüleid is el fognak fogadni így is. Nyugodtan mond el nekik, hogy mi az ábra, bátran, nem lesz semmi gond! Sok sikert! :)
Milyen g*ci ostoba itt néhány válaszoló. Örülünk hogy nektek bejön a p*nci, leszbikus vagyok, nekem is, szóval higgyétek el én aztán megértem :)
De hagyjátok már szegény kérdezőt. Őt nem a lányok vonzzák. És ez teljesen rendben van. Titeket igen. Csodás. Örüljetek a fejeteknek akkor.
Remélem azóta sikerült, kérdező, és minden oké :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!