Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
tudom hogy ennek egy szülő se örülne ha megtudná hogy a fia meleg, épp ezért nem merem elmondani. de valahogy meg kell tudniuk. hogy mondjam el, hogy vegyem magam rá?
2011. júl. 4. 16:34
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%

állj eléjük és mondd meg nekik, hogy komolyan szeretnél velük beszélni valamiről. akkor köntörfalazás nélkül mondd meg, úgy a legtisztább. ha igazán szeretnek téged, előbb-utóbb el kell fogadniuk.

rávenni magad innentől, hogy kiírtad a kérdést egyáltalán, már nem lesz nehéz, félig-meddig már sikerült is. egyik este, amikor mindenki otthon van, vegyél egy nagy levegőt, menj oda hozzájuk és kezdj bele. ha már elkezdted, onnantól menni fog.

2011. júl. 4. 16:37
 2/48 A kérdező kommentje:
semmiképpen nem szeretnék lebukni, én akarom tudatni velük, de sehogy nem tudom rávenni magam, mert félek a reakciójuktól, meg a következményektől.
2011. júl. 4. 16:38
 3/48 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem puhatolózz előbb.
2011. júl. 4. 16:43
 4/48 konnerth ***** válasza:
100%
Nem tudok segíteni sajnos...én is pontosan ebben a helyzetben vagyok annyi különbséggel hogy a nővérem és pár barátom is tudja rólam hogy meleg vagyok...de a szüleimnek nem merem elmmondani. Mindenki azt mondja hogy mondjam el meg stb...de az a baj hogy én át érzem a helyzeted. Sok sikert haver :)
2011. júl. 4. 16:46
 5/48 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted?
2011. júl. 4. 16:46
 6/48 A kérdező kommentje:

mármint a puhatolózást hogy érted?

am köszi a sok sikert, nekedis! :)

2011. júl. 4. 16:47
 7/48 anonim ***** válasza:
61%

Apa, Anya!

Bontsátok le a kályhát, radiátort, vízforralót, nincs rá többé szükségünk. Meleg vagyok!

2011. júl. 4. 16:48
 8/48 A kérdező kommentje:
én amugy még senkinek nem mertem elmondani, pedig már 17 vagyok.
 9/48 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne tudni, hogy hány éves vagy, ha nem vagy még 18 éves, nem biztos, hogy egyelőre szüleidnek tudni kell erről. Te ismered a szüleidet, hogy mennyire haladó gondolkodásúak. Ha kevésbé toleránsak a mássággal szemben (pl. meleg téma kapcsán "b...znak"), akkor nagyobb annak a veszélye, hogy rosszra fordul velük a kapcsolatod, esetleg nem támogatnak majd anyagilag. Ezeket vedd figyelembe, mielőtt döntenél!

Hogy a kérdésedre is válaszoljak: ha mindenképpen el akarod mondani, először anyuddal beszélj, az anyák, illetve általában a nők ilyen szempontból megértőbbek. Légy határozott, mert ha csak egy kicsit is azt látja rajtad, hogy menne Neked lánnyal is, azt fogja erőltetni. Válaszolj a kérdéseire és biztosítsd arról, hogy nem ő rontott el valamit Veled kapcsolatban. Ha vele megbészelted a dolgot, és elfogadta, akkor a legcélszerűbb, ha együtt mondjátok el apudnak.

És linkelek egy videót is:

http://www.youtube.com/watch?v=4n2WsxDBWTM

Sok sikert, remélem segítettem!

24/F (meleg)

10/48 anonim ***** válasza:
46%
Apa, anya...nem kell amiatt aggódnotok, hogy idő előtt unokát csinálok...
2011. júl. 4. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!