Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy meleg vagyok?
állj eléjük és mondd meg nekik, hogy komolyan szeretnél velük beszélni valamiről. akkor köntörfalazás nélkül mondd meg, úgy a legtisztább. ha igazán szeretnek téged, előbb-utóbb el kell fogadniuk.
rávenni magad innentől, hogy kiírtad a kérdést egyáltalán, már nem lesz nehéz, félig-meddig már sikerült is. egyik este, amikor mindenki otthon van, vegyél egy nagy levegőt, menj oda hozzájuk és kezdj bele. ha már elkezdted, onnantól menni fog.
mármint a puhatolózást hogy érted?
am köszi a sok sikert, nekedis! :)
Apa, Anya!
Bontsátok le a kályhát, radiátort, vízforralót, nincs rá többé szükségünk. Meleg vagyok!
Jó lenne tudni, hogy hány éves vagy, ha nem vagy még 18 éves, nem biztos, hogy egyelőre szüleidnek tudni kell erről. Te ismered a szüleidet, hogy mennyire haladó gondolkodásúak. Ha kevésbé toleránsak a mássággal szemben (pl. meleg téma kapcsán "b...znak"), akkor nagyobb annak a veszélye, hogy rosszra fordul velük a kapcsolatod, esetleg nem támogatnak majd anyagilag. Ezeket vedd figyelembe, mielőtt döntenél!
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: ha mindenképpen el akarod mondani, először anyuddal beszélj, az anyák, illetve általában a nők ilyen szempontból megértőbbek. Légy határozott, mert ha csak egy kicsit is azt látja rajtad, hogy menne Neked lánnyal is, azt fogja erőltetni. Válaszolj a kérdéseire és biztosítsd arról, hogy nem ő rontott el valamit Veled kapcsolatban. Ha vele megbészelted a dolgot, és elfogadta, akkor a legcélszerűbb, ha együtt mondjátok el apudnak.
És linkelek egy videót is:
http://www.youtube.com/watch?v=4n2WsxDBWTM
Sok sikert, remélem segítettem!
24/F (meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!