Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
tudom hogy ennek egy szülő se örülne ha megtudná hogy a fia meleg, épp ezért nem merem elmondani. de valahogy meg kell tudniuk. hogy mondjam el, hogy vegyem magam rá?
2011. júl. 4. 16:34
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
több ilyen választ NEM kérek!!! valami hasznos válaszra gondoltam, párat kaptam is, köszönöm nekik!
2011. júl. 4. 17:11
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer írtam egy lánynak egy általános valamit, de eltűnt, nem találom a kérdést sem. :(

Szóóóval, olvasd el ezt:

[link]

(Rendszerezett, összeszedett írás. Nekem is segített. :))

Egyébként ez az egész hasznos lehet:

[link]

2011. júl. 4. 17:39
 13/48 anonim ***** válasza:
31%
szerintem gondolkozz el magadon, és k.rvagyorsan jöjj rá, hogy a LÁNYOK A LEGSZEBB TEREMTMÉNYEK A FÖLDÖN. nem tudom elképzelni, hogy egy pasinak ne jönne be a mell, a kerek, puha, formás, feszes fenék, a csípő, a szexi fehérneműk, amiket fel tudnak venni, nem is beszélve a péniszhasználattal kapcsolatos ügyességeikről (szopás pl), és még sorolhatnám oldalakon keresztül.... GONDOLD ÁT
2011. júl. 4. 18:14
 14/48 juditk ***** válasza:
100%

Szia!

Milyenek a szüleid? Esetleg nem könyebb barátoknak elmondani?

Talán tényleg előbb járd körbe a témát, mit gondolnak ezekről a dolgokról, ez akár bevezetés is lehet, ha nem is pont akkor osztod meg velük, hanem máskor de akkor is vissza tudsz majd utalni, hogy emlékeztek mikor erről és erről bezséltünk.

üdv.

ui:ezt nagyon könyű elmondani de megvalósítani nehéz főleg ha olyan a hozzá állás. :(

2011. júl. 4. 18:34
 15/48 anonim ***** válasza:
74%
18.14 neked igy van de másnak nem probáld megérteni
2011. júl. 4. 18:41
 16/48 anonim ***** válasza:
36%
csá anyu! meleg vagyok!
2011. júl. 4. 20:46
 17/48 A kérdező kommentje:
ez nem ilyen egyszerű... gondolj bele ha te meleg lennél, hogy mondanád ezt el a szüleidnek?
2011. júl. 4. 21:51
 18/48 anonim ***** válasza:
16%
sziasztok! bekell jelentenem valamit. Búza vagyok, sosem lesz felesegem, gyerekeim előitéletben kell élnem egesz eletemben de vállalom! ánuszom már jól megedzettem, de azért remelem nem fogtok nagyon harizniiiiiiiiiiiiiiiiiíííííí. puszika
2011. júl. 4. 21:56
 19/48 kovpet ***** válasza:
2011. júl. 4. 22:11
 20/48 anonim ***** válasza:
29%
18:14 én sem értem a b.zikat
2011. júl. 4. 23:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!