Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
tudom hogy ennek egy szülő se örülne ha megtudná hogy a fia meleg, épp ezért nem merem elmondani. de valahogy meg kell tudniuk. hogy mondjam el, hogy vegyem magam rá?2011. júl. 4. 16:34
11/48 A kérdező kommentje:
több ilyen választ NEM kérek!!! valami hasznos válaszra gondoltam, párat kaptam is, köszönöm nekik!
2011. júl. 4. 17:11
12/48 anonim válasza:
13/48 anonim válasza:
szerintem gondolkozz el magadon, és k.rvagyorsan jöjj rá, hogy a LÁNYOK A LEGSZEBB TEREMTMÉNYEK A FÖLDÖN. nem tudom elképzelni, hogy egy pasinak ne jönne be a mell, a kerek, puha, formás, feszes fenék, a csípő, a szexi fehérneműk, amiket fel tudnak venni, nem is beszélve a péniszhasználattal kapcsolatos ügyességeikről (szopás pl), és még sorolhatnám oldalakon keresztül.... GONDOLD ÁT
14/48 juditk válasza:
Szia!
Milyenek a szüleid? Esetleg nem könyebb barátoknak elmondani?
Talán tényleg előbb járd körbe a témát, mit gondolnak ezekről a dolgokról, ez akár bevezetés is lehet, ha nem is pont akkor osztod meg velük, hanem máskor de akkor is vissza tudsz majd utalni, hogy emlékeztek mikor erről és erről bezséltünk.
üdv.
ui:ezt nagyon könyű elmondani de megvalósítani nehéz főleg ha olyan a hozzá állás. :(
15/48 anonim válasza:
18.14 neked igy van de másnak nem probáld megérteni
17/48 A kérdező kommentje:
ez nem ilyen egyszerű... gondolj bele ha te meleg lennél, hogy mondanád ezt el a szüleidnek?
2011. júl. 4. 21:51
18/48 anonim válasza:
sziasztok! bekell jelentenem valamit. Búza vagyok, sosem lesz felesegem, gyerekeim előitéletben kell élnem egesz eletemben de vállalom! ánuszom már jól megedzettem, de azért remelem nem fogtok nagyon harizniiiiiiiiiiiiiiiiiíííííí. puszika
19/48 kovpet válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!