Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
tudom hogy ennek egy szülő se örülne ha megtudná hogy a fia meleg, épp ezért nem merem elmondani. de valahogy meg kell tudniuk. hogy mondjam el, hogy vegyem magam rá?
2011. júl. 4. 16:34
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
11%

Anya, apa meleg vagyok.

Hogy netezzek felszabadultan amikor ennyi a meleg?! vannak hozzád hasonló azonos nemhez vonzódó egyének.. Hát hogy nézzek így az emberek szemébe bassz*meg?! >=( Lassan az lesz ciki ha nincs az embernek valami ferde hajlama.

2011. júl. 6. 20:07
 32/48 anonim válasza:
13%

17 éves vagy, szerintem várj vele. 17 évesen még talán nem is tudod eldönteni hogy melyiket szereted jobban. Ha még nem voltál szexuális kapcsolatban senkivel még megváltozhat a dolog. Először érdemes nővel kipróbálnod, ha nem jön be meg semmi akkor mondhatod hogy meleg vagy, de szerintem túl korai így elhatározni. Még Túl fiatal vagy ahhoz, hogy ezt a dolgot ellehessen dönteni egy életre.

De ha véletlenül már tényleg elbélyegezted magadnak, hogy téged már nem érdekel, leszel meleg, akkor mindenképp várj a szüleidnek elmondásával addig amíg lesz megfelelő élet körülmény, nem azt mondom hogy inkább félj, de vannak szülők akik úgy veszik, hogy ha megtudják gyermekük másságát kitagadják a családból azt mehet az utcára mindjárt 18 vagy úgyhogy simán nem vesznek be sehová. De próbálj meg még változtatni rajta ebben a korban még megtehető, és visszafordítható.

2011. júl. 6. 20:18
 33/48 anonim ***** válasza:
13%

Nem olvastam végig minden választ amit írtak neked! De én azt mondom hogy nem vagy te meleg! Vagy ha igen kifogod nőni! 17 éves vagy! Nem vagy meleg!

Vagy utal erre valami? Miből gondolod hogy meleg vagy?

2011. júl. 6. 20:30
 34/48 anonim ***** válasza:
0%
szerintem kerüld a fiúkat és csak lányokra verd mert ez gáz csak vissza állsz a régi kerékvágásba egy idő után
2011. júl. 6. 20:40
 35/48 anonim ***** válasza:
65%

Szia! :)

Voltál már szexuális kapcsolatban férfival/fiúval?

Ha még nem, akkor ez ellen még lehet tenni, 17 évesen még bőven változhat, hogy melyik nemhez vonzódsz. Szerintem várd ki a 18. évedet, és ha akkor sem változol, akkor nyugodtan mond el, állj eléjük bátran. (Bár én először biztos a barátaimnak mondanám el) Igazából több tanácsot nem tudok adni. Én például a melegekhez vonzódok, LÁNY LÉTEMRE. Nem tudom, miért...

Jah, és így utólag:

Én egyántalán nem ítélem el a melegeket, ugyanolyan emberek, mint a heterók. Sőt átlagba szimpatikusabbak.

Sok szerencsét, ha mégis elmondtad nekik, akkor ha nem nagy gond írd meg, hogy hogy sikerült.! :)

14/L

2011. júl. 6. 20:49
 36/48 juditk ***** válasza:
100%

Sziasztok!

én nem értem, hogy az emberek miért gondolják azt, hogy ezt ki lehet nőni.

Innen, maximum biszexuális lehet vlaaki.

2011. júl. 6. 21:18
 37/48 anonim ***** válasza:

"Hogy netezzek felszabadultan amikor ennyi a meleg?!"

Hogy netezzek felszabadultan, amikor ennyi "majd kinövöd", "ha fiú vagy, dugj lányt/ha lány vagy, dugasd magad fiúval" hozzáállást kapok sok-sok heterótól meg sértegetést néhány darab kérdésért?

2011. júl. 6. 21:27
 38/48 anonim ***** válasza:
17%
Én mondom, neked kellene 2 nagy pofon meg egy nő! Nincs ott semmi baj!
2011. júl. 6. 21:40
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
ezt a sok tudatlant aki próbálja átnevelni szegényt!!!
2011. júl. 6. 21:43
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, a nemiség, még a méhben eldől... én nem ítélem el a melegeket, bár én heteroszexuális vagyok, de ezt a gének hordozzák magukba. Ha valaki meleg, az annak is születik, és nem a nevelés kérdése, mert ha elfojtja a környezete hatására, abból komoly pszichoszomatikus problémái lehetnek...

Ezt magadnak kell eldönteni, hogy meg akarod e beszélni a szüleiddel, vagy sem... Ha haladó és elfogadó szelleműek, akkor lehet finoman beadagolhatnád nekik.

Amúgy szerintem mindenkinek joga eldönteni, hogy szexuálisan melyik nemhez vonzódik, és melyikhez nem...

Amúgy ha valaki a saját neméhez vonzódik, rakhatok elé bármilyen fullos bukszát, nem fog rá gerjedni... Itt fiúra gondoltam, mert lehet egy leszbinek bejönne

2011. júl. 6. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!