Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
tudom hogy ennek egy szülő se örülne ha megtudná hogy a fia meleg, épp ezért nem merem elmondani. de valahogy meg kell tudniuk. hogy mondjam el, hogy vegyem magam rá?
2011. júl. 4. 16:34
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
76%

17 éves létedre miért akarod annyira elmondani a szüleidnek? Én sem mondtam még el jóformán senkinek, de a szüleimnek nem is akarom még egy darabig.

17/F

2011. júl. 5. 00:06
 22/48 anonim ***** válasza:
24%
Hallod öcsém,hogy lesz igy családod,gyerekeid,sőt hogyan fogodd gyarapítani a famíliát.Hát..Sehogy!Nem értem hogy miért jó nektek a punci.Lényeg,hogy ha elmondod könnyebb lesz,de csak a szüleidnek és rokonoknak,más ne tudjon róla,mert megbélyegez.:)
2011. júl. 6. 18:31
 23/48 anonim ***** válasza:
0%
*nem jó*
2011. júl. 6. 18:31
 24/48 markcountry válasza:
Hát az egy kicsit para azért lehet minnél hamarabb meg kéne mondani ne egy felvonuláson lásson mosolyogni mert akkor tuti nem örökölsz semmit !
2011. júl. 6. 18:49
 25/48 anonim ***** válasza:
21%

nem hiszem, hogy érdemes elmondani, nem tartozik rájuk, végülis semmi közük hozzá, legfeljebb annyi, hogy miattuk lettél meleg, ugyanis ez genetikailag meghatározott ez a tulajdonság. úgyhogy ha netalántán kiderülne, és nem fogadnának el akkor csak mondd meg nekik nyugodtan, hogy " Ti csináltatok ilyennek, én nem tehetek róla"

én azt mondom ne mondd el nekik egyelőre, nem lehet tudni, hogy reagálnak majd!

sok sikert!!!

2011. júl. 6. 18:55
 26/48 anonim ***** válasza:
78%
elhiszem, hogy qrva nehéz lehet de szerintem ne félj mert ha igazán szeretnek meg fognak bocsálltani.Sok sikert hozzá.
2011. júl. 6. 19:30
 27/48 anonim ***** válasza:
18%

Hááát figyelj...

biztos meleg szeretnél lenni egész életedben?:/

bocs, de ez nagyon nem jó.. és sok gondod lesz vele a későbbiekben is. ez nagymértékben hatással lehet a pályafutásodra is!

2011. júl. 6. 19:32
 28/48 anonim ***** válasza:
13%
Ígyvan,a punci a jó:D
2011. júl. 6. 19:35
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

zerintem gondolkozz el magadon, és k.rvagyorsan jöjj rá, hogy a LÁNYOK A LEGSZEBB TEREMTMÉNYEK A FÖLDÖN. nem tudom elképzelni, hogy egy pasinak ne jönne be a mell, a kerek, puha, formás, feszes fenék, a csípő, a szexi fehérneműk, amiket fel tudnak venni, nem is beszélve a péniszhasználattal kapcsolatos ügyességeikről (szopás pl), és még sorolhatnám oldalakon keresztül.... GONDOLD ÁT

Azt próbáld felfogni, hogy őt NEM hozzák izgalomba a nők. Ugyanúgy, ahogy téged sem hoznak izgalomba a jó férfitestek és a sármos pasitekintetek és külső nyomásra sem fognak soha a büdös életbe.

2011. júl. 6. 19:43
 30/48 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van az előzőnek. Csak jobb ha csaj elégít ki mint egy pali.
2011. júl. 6. 19:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!