Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk miért hiszitek azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért hiszitek azt, hogy az összes létező nő egy isten adta áldásként éli meg ha szophat?

Figyelt kérdés

Miért gondoljátok,hogy ennél jobb dolgot nem is tehetnének az életben? Mintha ez valami csoda lenne..vagy nem tudom.

És miért fontos,hogy lenyeljük? Nem mindegy,hogy a szám után kiköpöm vagy megy a hasamba? Nem mindegy?? Mit őrizgessük a gyomorban basszus?

2011. júl. 4. 11:39
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

1. Szerintem neked konkrétan olyan pasid van vagy volt aki megalázott és azért beszélsz így.

2. pl az én férjem nem várja el ha akarom csinálom neki ha olyanom van nem

3.nekem csak egy kikötésem van hogy ne nagyon mélyre dugja mert akkor ingerli és esetleg baj lenne azt nem szeretném.

4.én soha nem éreztem hogy ez megalázó vagy rossz lenne nekem

5.én is szeretek örömet szerezni

2011. júl. 4. 14:13
 52/55 anonim ***** válasza:

Pusztán megközelítés kérdése...

Most akkor én se nyaljam többet azt a büdös szőrös ecetszagú

lyukat,amit eddig úgy szerettem?

2011. júl. 4. 14:23
 53/55 anonim ***** válasza:
52%
A Hím mindig felsőbbrendünek érzi magát.A nöstény az alárendelt.Ez igy volt a történelem során mindig.Talán ezért.A férfi a kapcsolatok nagy részébe a domináns fél.Kielégültséget jelent a számára,ha a nöt maga alatt tudhatja,esetenként megalázhatja.Ézek a dolgok a 21.századba már kezdenek finomulni,de a lényeg még mindig az,hogy a férfi a fönök.
2011. júl. 4. 14:45
 54/55 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok rosszindulatú, úgyhogy csak annyit kívánok így utólag, hogy legyél egyszer annyira belebondulva egy pasiba, hogy kettőtök közül te vágyjál rá jobban, hogy a szádba vehessed a péniszét és a száddal elégíthesd ki őt. :P
2011. júl. 5. 08:38
 55/55 anonim ***** válasza:
idióta
2011. júl. 5. 21:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!