Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk miért hiszitek azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért hiszitek azt, hogy az összes létező nő egy isten adta áldásként éli meg ha szophat?

Figyelt kérdés

Miért gondoljátok,hogy ennél jobb dolgot nem is tehetnének az életben? Mintha ez valami csoda lenne..vagy nem tudom.

És miért fontos,hogy lenyeljük? Nem mindegy,hogy a szám után kiköpöm vagy megy a hasamba? Nem mindegy?? Mit őrizgessük a gyomorban basszus?

2011. júl. 4. 11:39
1 2 3 4 5 6
 41/55 qmen ***** válasza:

Kérdező: kor?

12:29-es: kor?

2011. júl. 4. 12:31
 42/55 anonim ***** válasza:

ma 12:26

"ha szétnézel a gyakorin" háháá

Ahol olyanokat kérdeznek,hogy beleszerettem sp-be buza vagyok-e? Kádban szexeltünk terhes lehetek-e?

Ezek a "felmérések" nem lehetnek reprezentatívak és nem képviselhetik a többség véleményét,csak azokét,akik följárnak a netre fórumozni a szabadidejükben és ismerik ezt az oldalt....

Álltalában az én ismeretségi körömben,nincsenek olyan férfiak,akik szerint a nőnek lesz orgazmusa a szopástól nem a férfinak,mivel ahonnan én jövök,ott mindneki oda figyelt még az álltalános iskolában és még olya nővel sem találkoztam ,mint te....te vagy a furcsa nem mi!

2011. júl. 4. 12:32
 43/55 anonim ***** válasza:

12:29 vagyok

Én 20, barátom meg 26 éves.

2011. júl. 4. 12:32
 44/55 Dadim válasza:

Félre értesz.

Eddig szerencsém lehetett,szexuális téren.

Amennyit adtam,annyit vissza is kaptam,sőt:)

Lehet,hogy a barátod nem figyel rád eléggé.

2011. júl. 4. 12:39
 45/55 anonim ***** válasza:

Azért mert nem szopat meg, nem figyel rám eléggé?

Hát, ok, akkor valamit tényleg nagyon félreértettem...

Sok fiu itt pattog, hogy ha én kinyalom a lányt,akkor ő miért nem csinálja? Könyörgöm..A szex ugy jo, ha mindenki élvezi..

Ne azért nyaljátok, mert ő is leszop titeket, hanem azért mert szeretitek csinálni..Ha nem szeretitek csinálni, akkor ne csináljátok..Ilyen egyszerű..:)

2011. júl. 4. 12:45
 46/55 anonim ***** válasza:
50%

Nagyanyáink (vagy inkább dédanyáink) még azt mondták a házasság előtt a lányuknak (aki ugye gyakorikérdések nélkül sokkal tapasztalatlanabb volt ezen a téren), hogy "Úgy szeresd az uradat, hogy akár még a nagy lába ujját is a szájadba vedd!"

Namármost ők sem voltak hülyék, nyilván nem a lába ujjára gondoltak.

Nekem is volt egyébként egy olyan korszakom (kora tizenévesen), amikor azt gondoltam, hogy ha lenne egy barátnőm én biztos soha nem b*sznám meg, mert az milyen megalázó lenne már neki. Ezt az álláspontomat szerencsére hamar revideáltam.

Te is itt tarthatsz most, majd kinövöd. Lesz egyszer srác, aki előtt nem tartanak meg remegő térdeid, eléhullassz és mennyei kéjjel fogod cidázni, míg azt nem mondja, hogy elég.

Majd jusson ez az eszedbe, amikor ott térdelsz a zacskós mikrofon előtt!

2011. júl. 4. 12:57
 47/55 anonim ***** válasza:

Vettem a faradsagot es utananezetem, kedves kerdezo: Magyarorszagon kb. 4.760.000 ferfi el (ebben nyilvan benne vannak a kiskoruak is)!

Gondolom, mindegyiktol egyesevel megkerdezted, hogy hogyan viszonyul az oralis szexhez, ugye?

Ja, hogy nem a valasz?! Ez esetben javaslom, kanyarodj ki az altalanositas zsakutcajabol!!! Nem vezet sehova...

2011. júl. 4. 13:05
 48/55 anonim ***** válasza:
És ti miért hiszitek, hogy érdekel minket, hogy mit gondoltok?
2011. júl. 4. 13:07
 49/55 A kérdező kommentje:

12:57

alapból nem térdelnék le egy férfinek és ilyen nem lesz. ;)

2011. júl. 4. 13:11
 50/55 qmen ***** válasza:

Kérdező:

Sosem kértem senkit hogy térdeljen le, valahogy ott tényleg éreztem egyfajta, "alárendeltséget" erre a Párom akit imádok, ő maga mondta, hogy na szépen most álljak csak fel... és ő így akarja.

Amíg mindenki a saját döntése alapján cselekszik gond nincs. Az hogy miért "hiszik a fiúk..." általánosítás, mert k*rvára nem hiszik. pl én sem.

Viszont Te általánosítasz! Miért fontos hogy lenyeljük? Nem fontos! Nem mindegy hogy... de mind1... magaddal veszekedsz..

2011. júl. 4. 13:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!