Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk miért hiszitek azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért hiszitek azt, hogy az összes létező nő egy isten adta áldásként éli meg ha szophat?

Figyelt kérdés

Miért gondoljátok,hogy ennél jobb dolgot nem is tehetnének az életben? Mintha ez valami csoda lenne..vagy nem tudom.

És miért fontos,hogy lenyeljük? Nem mindegy,hogy a szám után kiköpöm vagy megy a hasamba? Nem mindegy?? Mit őrizgessük a gyomorban basszus?

2011. júl. 4. 11:39
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
27%
minek kell nektek luxuskocsi, ház, medence, nyaralás, vásárlás, ékszer, pénz?
2011. júl. 4. 11:41
 2/55 Smartguy86 ***** válasza:
59%
Szerintem neked mindegy. Ha te csak muszájból szopod a barátodat, akkor szerintem a kapcsolattal van baj, nem a szopással magával. Egy jó kapcsolatban a két fél szeretetből teszi ezeket, de te bizonyára ezt még nem tapasztaltad, így nem tudod, miről beszélek...
 3/55 A kérdező kommentje:
71% ez nem ide tartozik szerintem és nekem pl. nem kell mástól..max ha én szerzem meg saját erőből.
 4/55 anonim ***** válasza:

Pont tegnap magyaráztam el néhány ilyen "szerintemjóvagyokazágyban" típusu hülyegyereknek,

hogy sem a szopás,sem pedig az anál nem nyújtja még a legkissebb örömet sem!

2011. júl. 4. 11:42
 5/55 A kérdező kommentje:
82% itt most a szopással van magával a bajom,hogy a fiúk azt gondolják,hogy minden nő örömmel és alázattal csinálja..mintha ez lenne a legszebb élmény az életben.
2011. júl. 4. 11:42
 6/55 anonim ***** válasza:
6%
Ha adok neked egy szál rózsát, az olyan, mintha szex ajánlatot fogadnál el. Ezt nem mondom ki, te pedig ha nem is mondod ki, hogy nem, valójában hihetetlenül akarod.
2011. júl. 4. 11:44
 7/55 A kérdező kommentje:

11:42

biztos van aki élvezi,de itt most a férfiak viselkedésével kapcsolatban érdeklődök..hogy miért gondolják ezt.

2011. júl. 4. 11:44
 8/55 A kérdező kommentje:

11:44

te hülye vagy.

2011. júl. 4. 11:45
 9/55 anonim ***** válasza:
én ugyan nem, csak te nem érted :P
 10/55 Smartguy86 ***** válasza:
63%

Igen, én meg pont azt mondom, hogy van akinek öröm ha így is kényeztetheti a barátját. Ahogy egy fiúnak is öröm lehet, ha kinyalhatja a barátnőjét. De ha te csak a muszájt, meg a kínt látod benne, akkor nem kell csinálni.

És igen, a szopás jó, pont ugyanúgy, ahogy a nyalás is. A lenyelés meg pont annyira izgató, mint amikor egy nő táncol egy férfinak, vagy simogatja magát. Van akinek tetszik, van akinek mindegy.

Itt most az a lényeg, hogy te tévedésben vagy, mert nem a férfiak szeretik ezt hinni, hanem vannak nők, akik szívesen teszik ezt, nem úgy, mint mások...

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!