Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért hiszitek azt, hogy az összes létező nő egy isten adta áldásként éli meg ha szophat?
Figyelt kérdés
Miért gondoljátok,hogy ennél jobb dolgot nem is tehetnének az életben? Mintha ez valami csoda lenne..vagy nem tudom.
És miért fontos,hogy lenyeljük? Nem mindegy,hogy a szám után kiköpöm vagy megy a hasamba? Nem mindegy?? Mit őrizgessük a gyomorban basszus?
2011. júl. 4. 11:39
21/55 anonim válasza:
Kérdező,te csak szerencsétlen vagy,hogy olyan
űberparasztokat fogtál ki eddigi életed során,
akik egyből mélytorokra húzták a fejedet.
Ezért még tényleg nem kéne általánosítanod!
22/55 A kérdező kommentje:
91%
már régesrég kipróbáltam csak utálom ezt a férfi hozzáállást,hogy a nőknek kötelesség szopni mert az húdejó nekik(mármint a nőknek)meg az is isteni érzés,hogy lenyelhetem..hát k.rvára nem.
2011. júl. 4. 12:01
23/55 anonim válasza:
11:58-as vagyok. Kérdező, te nagyon hülye vagy. Kikérem magamnak, hogy a barátom szolgája lennék azért, mert lenyelem neki. Eleve, hogy lehetne alá-fölérendeltségi viszony, ha egyszer ő is ugyanúgy odahajol a lábam közé, és én is ugyanúgy nyomhatom oda a fejét, hogy vadabbul csinálja? Tapasztalatlan feminista kislány vagy.
24/55 A kérdező kommentje:
ti nem értitek a kérdést. most nem arról beszélek,hogy ez érzés jó lehet a nőknek, hanem hogy egy férfi úgyfogja fel az egész szopás dolgot,hogy azt minden nőnek imádnia kell és a lenyelést is szeretik..pedig nem mindegyik ilyen.
2011. júl. 4. 12:03
25/55 anonim válasza:
hát akkor te kifogtál ilyen férfit. ennyi. téma lezárva.
26/55 anonim válasza:
Kedves kérdező! A jópasikért versenyezni kell. Ha te nem teszed meg, majd megteszi más és te dobva leszel. Akkor majd megérted. És szopsz mint a gép. És nyeled is, mint kacsa a nokedlit.
27/55 A kérdező kommentje:
12:05
gondolom itt magadra gondolsz..de nekem te akkor sem kellenél ha pénzt is adnának melléd.
2011. júl. 4. 12:07
28/55 anonim válasza:
nyelni fogsz mint kacsa a nokedlit xDDD ezen nagyon szakadtam
29/55 qmen válasza:
A korodat ideírhatnád, sokat segítene.
30/55 anonim válasza:
Miért, azt hiszed bárki szájába be merem adni? Bizalom is kell hozzá. Leharapnád mint a krokodil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!