Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért hiszitek azt, hogy az összes létező nő egy isten adta áldásként éli meg ha szophat?
Miért gondoljátok,hogy ennél jobb dolgot nem is tehetnének az életben? Mintha ez valami csoda lenne..vagy nem tudom.
És miért fontos,hogy lenyeljük? Nem mindegy,hogy a szám után kiköpöm vagy megy a hasamba? Nem mindegy?? Mit őrizgessük a gyomorban basszus?
Valahol ovastam, hallottam, hogy ha egy nő leszop egy férfit, az olyan, mint amikor a férfi virágot vesz a nőnek. :)
Én meg áldásnak érzem, ha nyalhatok. Pedig a nyelvem is belefájdul néha, de örülök, hogy adhatok.
A lenyelésről meg: úrinő nem köpköd.
Amikor én tettem fel egy olyan kérdést hogy hogyahn vegyem rá bnőmet arra hogy csinálja lehordtak mindenféle önző gyökér-nek mert magamnak akarok midneféle élvezetet!
Ittmeg arról irtok hogy ez nem erről szól hanem szeretetből csinálják,és örülnek a nők ha örömet okozhatnak párjuknak!
Döntsétek már el mit akrrtok!
jó akkor ennyi erővel nyeljétek ti le..hiszen a sajátotok,de ha valaki ezt mondja akkor az már fúúúj nem nyelném le soha..
de a nőknek muszáj. ti vagytok a betegek nem én.
nem tudom miért jobb az ha hasban landon vagy zsebkendőben..
a férfiak szeretik ha egy nő alázattal szop és még utána le is nyeli mint valami szolga.
11:55
van aki szereti van aki nem..
11:47
igen ezt is azok gondolják akik ilyen felsőbbrendű lényeknek hiszik magukat a nőknél és csak szexre használják őket.
jó,hogy nem adsz egy sz@ros rózsát nekem meg kötelességem,hogy szopjak érte..úristen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!