Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen gyakran hordjak melltar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran hordjak melltartót, hogy később ne lógjon a mellem?

Figyelt kérdés
Most, hogy nyár van keveset mozdulok ki itthonról. Növésben vagyok, nincs nagy mellem, olyan olyan 75/A körül lehetek, pontosan nem tudom. 15/L
2011. júl. 3. 11:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"szerintem gusztustalan, ha a póló alatt átlátszik a mellbimbó"

Hát az eleg nagy problema, ha a sajat testedet gusztustalannak talalod. Hidd el, az nagyon is szexi, ha atlatszik, még kihivo is lehet, de lehet onfeledtul termeszetes is, a karakteredtol fugg.

2011. júl. 3. 14:11
 22/29 anonim ***** válasza:
Azt írtam kényelmetlen ha futok a busz után :D:D nemtom hol olvastad hogy azért kényelmetlen MERT össze vissza ugrálnak , erre -arra -.-' szövegértéééés!!!
2011. júl. 3. 14:16
 23/29 anonim ***** válasza:
meg azt sem erről a "külön-mozog" érzetről sem írtam semmit tudtommal...azt írtam nem kényelmes..nem azt h külön mozognak
2011. júl. 3. 14:21
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen lehet szexi. De én annyira nem örülök neki, ha az utcán minden szembe jövő ember az én átlátszó mellbimbómat nézegetné. Remélem így már érthető :)
2011. júl. 3. 22:25
 25/29 anonim ***** válasza:

""külön-mozog" érzetről sem írtam semmit tudtommal."

Azt nem Te irtad, hanem EN tudom tapasztalatbol, hoyg amikor zavar, az azert zavar, mert mar lagy (2 eve), és elkezdett kulon mozogni. Azelott semmi gondot nem jelentett a futaskor, mert nem volt semmifele mozgaselmeny a cicimmel kapcoslatban futas kozben.:) Es evvel azonositottam be a jelensgeet, amirol beszalmoltal.

2011. júl. 3. 22:29
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább cicifixet szoktam hordani..:)Az is megtartja,viszont nem szorítja el.

A lényeg:Ne szorítsd meg..Inkább laza legyen,minthogy elszorítsa az izmoktól a vért..na ettől is fog lógni,mert az izmaid gyengülnek/nem kapnak vért..

Az öregkori dolgokat senki sem kerülheti el sajnos..

De estére SOHA ne vegyél fel melltartót,meg semmit!!!!!!!

2011. júl. 3. 23:49
 27/29 anonim ***** válasza:

Kedves 70%-os!

Írtó unalmas volt végigolvasni, ahogy vagy 5-ször leírod, hogy neked milyen fantasztikus melleid vannak. Gratulálunk...de senkit sem érdekel és ne verd rá a nyálad :-)

bocsi az off-ért

p.s.: avval-->azzal :-)

2011. júl. 4. 00:41
 28/29 anonim ***** válasza:

Bocsánat nem avval volt, hanem evvel XD

Ezzel, ilyen egyszerű :-)

2011. júl. 4. 00:43
 29/29 anonim ***** válasza:
igen...egyetértek az előzővel...
2011. júl. 4. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!