Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran hordjak melltartót, hogy később ne lógjon a mellem?
"szerintem gusztustalan, ha a póló alatt átlátszik a mellbimbó"
Hát az eleg nagy problema, ha a sajat testedet gusztustalannak talalod. Hidd el, az nagyon is szexi, ha atlatszik, még kihivo is lehet, de lehet onfeledtul termeszetes is, a karakteredtol fugg.
""külön-mozog" érzetről sem írtam semmit tudtommal."
Azt nem Te irtad, hanem EN tudom tapasztalatbol, hoyg amikor zavar, az azert zavar, mert mar lagy (2 eve), és elkezdett kulon mozogni. Azelott semmi gondot nem jelentett a futaskor, mert nem volt semmifele mozgaselmeny a cicimmel kapcoslatban futas kozben.:) Es evvel azonositottam be a jelensgeet, amirol beszalmoltal.
Én inkább cicifixet szoktam hordani..:)Az is megtartja,viszont nem szorítja el.
A lényeg:Ne szorítsd meg..Inkább laza legyen,minthogy elszorítsa az izmoktól a vért..na ettől is fog lógni,mert az izmaid gyengülnek/nem kapnak vért..
Az öregkori dolgokat senki sem kerülheti el sajnos..
De estére SOHA ne vegyél fel melltartót,meg semmit!!!!!!!
Kedves 70%-os!
Írtó unalmas volt végigolvasni, ahogy vagy 5-ször leírod, hogy neked milyen fantasztikus melleid vannak. Gratulálunk...de senkit sem érdekel és ne verd rá a nyálad :-)
bocsi az off-ért
p.s.: avval-->azzal :-)
Bocsánat nem avval volt, hanem evvel XD
Ezzel, ilyen egyszerű :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!