Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran hordjak melltartót, hogy később ne lógjon a mellem?
Az elobb rosszul copyztam az idezetet, tehat ujra:
"ha az ember lánya nem hordana melltartót akkor bizony nem kell 4-5 év és már lógni fog a melle,"
Ja, es afolott elsiklottal, hoyg nekem egy tapodtat se ereszkedett? SDoha az eletben nem hordtam melltartot, 12 eves korom ota akkora, mint most, kb C-s és 35 eves vagyok. Élő cáfolat vagyok az allitasodra.:)
33 evesen meglagyult, mintha kicist nott is volna, de ennyi az összvaltozas. Anyukamnak se sokban kulonbozik az enyemtol.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:19
Nem azokról beszéltem akiknek szilikon melle van ;)
am meg ha te életedben nem hordtál melltartót és 34 évesen ugyanúgy néz ki mint 17 évesen ..akkor te vmi mutánst vagy már bocs -.-'...
ez nem természetes...de örülj neki ..hurrá
és képzeld, elég feszesek a melleim és formára is teljesen megvagyok velük elégedve a testalkatomhoz képest nagyok, mégis ha futok, nem csak állnak mint a cövek -.-'...nem össze vissza lengedeznek , de azért azt nm hinném h az a normális hogy futsz és nem mozdulnak -.-' főleg ha menstruálsz, mert akkor a normális nőknek megduzzad a melle és fáj ha mondjuk fel-le ugrál, de neked biztos akkor se mozdul és semmit nem érzel ;)
ja és a lógást nem így értettem : [link]
hanem h már nem lesz olyan feszes mintha rendszeresen hordanál melltartót...
azt hittem ez egyértelmű
"am meg ha te életedben nem hordtál melltartót és 34 évesen ugyanúgy néz ki mint 17 évesen ..akkor te vmi mutánst vagy már bocs -.-'...
ez nem természetes.."
Teljesen egeszseges eredeti cicikkel rendelkezem, és anyukam is. Nem hinnem, hogy olyan nagyon amortizalodna a mell, mint ahogy mondjatok, mert en nem azt tapasztalom, de leht, hoyg csak azert nem ereszkednek a keblecskeim, mert eddig nem szolt senki nekem, hoyg igy kene tenniuk....?:) (35/L)
"de azért azt nm hinném h az a normális hogy futsz és nem mozdulnak "
Hát nem mozdult el annyira, hogy kulon mozog erzetet okozott volna, ami miatt az elozo holgy panaszkodott, hoyg kenyelmetlen, ha szalad es ugral a melle mas ritmusban, mint ahogy ő fut. Mondjuk kb. olyan tömör volt, mint egy őszibarack, ami 33 evesen lett lagyabb, gondolom, ezert allt fixebben.
Normális felnőtt emberek, mi?! "A-s mellre teljesen felesleges melltartót hordani." Már elnézést, de szerintem gusztustalan, ha a póló alatt átlátszik a mellbimbó. Én is anno 2-3 éve ezért kezdem el "csíkmelltartókat" hordani.
Én is 15/L vagyok, 75/B-s mellekkel. Több melltartóm van, köztük azonban csak 1 push up-os. Nem veszem fel túl gyakran, mert nagyon feltol, ha egész álló nap ez lenne rajtam, tényleg nem maradna semmi mellizmom. Ha sima, normális melltartót hordasz, nem fogja "torzítani" a melled. Van akinek egész sokáig megőrzi a formáját (lásd előttem írta valaki), van akinek megereszkedik magától egy idő után (szoptatás, öregedés..). Szóval ne parázz az ilyen miatt. :) Otthon én sem szoktam hordani, maximum ha jön hozzánk valaki. Ha pedig elmegyek, mindig van rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!