Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran hordjak melltartót, hogy később ne lógjon a mellem?
Nem a melltartótól fog lógni a melled (hacsak nem szorítod le) hanem az idő múlásától és a gravitációtól.
Ez egy elkerülhetetlen folyamat. Nem hiszem, hogy bárhol a világon feszes mellű 70 évesek járkálnának.
Napközben nyugodtan hordhatsz, de ne állandóan, mert eltunyul a mellizmod, és úgy fog megereszkedni.
Csinálj mellizomgyakorlatokat!;)
hát azért ezzel nem értek egyet...mármitn h a melltartó nem megelőző hanem korrigáló darab.Én személy szerint ,azért hordom mert kényelmes.Ha nem venném fele egy átlagos nyári napon mert "ugyis csak megizzadok,mert nemmegyek semmi olyan helyre stb" akkor ha mondjuk futni kell a busz után az elég kényelmetlen melltartó nélkül:S..szal sztem elsősorban a kényelmet szolgálja,utána igenis megelőző darab ,mivel elég egyértelmű h ha az ember lánya nem hordana melltartót akkor bizony nem kell 4-5 év és már lógni fog a melle, és csak legutoljára korrigáló darab...
én így látom.
nekem 75B-s a mellem és én egész álló nap hordok melltartót...
"a mondjuk futni kell a busz után az elég kényelmetlen melltartó nélkül:S."
Hát ha lágy a melled, és kulon utakon jár, akkor igen. Ez nekem 33 eves koromban kovetkezett be, addig keményen állt a helyén, nem mozdult semerre, arra ment, amerre én.:D
(35/L)
A-s mellre nem szükséges hordani, de nagyobbra muszáj, akár állandóan, mert a saját súlya fogja lehúzni. Szerintem hiba, hogy a kislányokat lebeszélik róla - nagy mellnél fontos viselni.
Nekem pont hogy azóta jobbak a melleim, amióta normális, erős melltartókat használok.
"a mondjuk futni kell a busz után az elég kényelmetlen melltartó nélkül:S."
Ja, es afolott elsiklottal, hoyg nekem egy tapodtat se ereszkedett? SDoha az eletben nem hordtam melltartot, 12 eves korom ota akkora, mint most, kb C-s és 35 eves vagyok.
33 evesen meglagyult, mintha kicist nott is volna, de ennyi az összvaltozas. Anyukamnak se sokban kulonbozik az enyemtol.
"a saját súlya fogja lehúzni"
De hova emeled fel? az égbe? Hiszen áll magatol is folfele. Csak push-up-pal tudok rajta emelni (35/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!