Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljen egy meleg fiú boldog életet?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok hogyan tudnék boldogan élni melegként? 18/F2011. jún. 29. 21:26
52/75 Glam Maarco válasza:
Volt... És igen erősen próbáltam éreztetni, hogy hát nem szeretnék semmit... De annyira belém zúgott, hogy ezeket a jeleket észre sem vette... Úgyhogy azt találtam ki, hogy azt mondtam neki, hogy lett barátnőm.
Részéről biztos nagy csalódás, részemről meg egy kegyes hazugság volt.
53/75 anonim válasza:
És ha nem lennél meleg, kellene a csaj? Szegény, én sajnálom:(
54/75 Glam Maarco válasza:
Nyílván kellene :) Senki sem szeret egyedül lenni.
De ott van a 'ha'... És ez igen sokat számít :)
55/75 anonim válasza:
Persze, értem.:) Hát sajnálom, vagyis nem tudom mit mondjak, de ez nem jó. Barátaid, testvéreid tudják (ha van)!
56/75 Glam Maarco válasza:
Nem kell sajnálnod :) Ez van, és nekem tetszik is ez az élet ;)
Testvérem még nem tudja, majd eljön ennek az ideje is...
Amúgy a barátaimat két felé lehet választani... Vannak a heteró barátaim, akik nem tudják, és van a meleg baráti köröm, akik bár nincsenek olyan sokan, de ők az igazi barátok, akikkel mindent meg tudok beszélni ;)
59/75 anonim válasza:
Jó ég, honnan találtál még meleg fiúkat?
60/75 Glam Maarco válasza:
Chat, meleg társkeresők, illetve meleg szórakozóhelyeken :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!