Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljen egy meleg fiú boldog életet?
Sajnos vannak olyan melegek akik erkölcstelenül élik az életüket, és azoknak mindegy hogy ki, csak farka legyen. Én ugyanúgy keresek párt, mint egy heteroszexuális, a belső értékeket sokkal többre tartom. Szerintem a melegek nem utálják a nőket, sőt, van akinek csak lány barátja van, én pedig úgy viszonyulok hozzájuk, mint egy átlagos fiú, figyelve arra, ne értsenek félre, ha "közeledek" hozzájuk.
Nem fordulok utána az utcán, ez tuti, de ha egy buliba odajön hozzám, akár táncolok is vele, haverkodom, lazulok.
Igen az. Ezért van az, hogy szeretném ha az emberek mögé látnának ennek a dolognak. Nagyon egyszerű b*zizni valakit, és bele sem gondolni milyen lehet az élete...
Párkeresés... gondolhatod, amikor neten felmegyek egy társkereső oldalra, és 6-an rámírnak, ebből 4 azzal kezdi, hogy mekkora a szerszámom, akkor mégis milyen "könnyű" hozzám illő párt találni...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!