Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljen egy meleg fiú boldog életet?
Ha szeretnél :D
Most viszont én megyek aludni, köszönöm az eddigi válaszokat!
További érdekes dolgok itt: [link]
Amit leírtál, nagyjából azon megyek/mentem keresztül én is...
Múltkor megkérdezte tőlem valaki, h ha lenne olyan gyógyszer, amit ha beveszek, heteró lehetnék, akkor bevenném?
És az igazat megvallva, végig gondoltam és azt mondtam, hogy nem! Nagyon boldog vagyok így!
Bár csak 20 éves vagyok, még előttem az élet, de szerintem igenis lehet boldog valaki melegként!
Nem tudom ki írta, de abban igaza van, hogy tanulj! A tudás hatalom, és ha valaki tud, melegként is nagyon sokra viheti!
Ha van kedved beszélgetni, írj bátran! ;)
Hali!
Én barna rövid hajú vagyok, abszolút heterós kinézettel, révén hogy hitoktatóként is dolgoztam egy évet ;)
Több lány közeledett hozzám. Hidd el, nehéz nekik elmondani, hogy mi a helyzet... Nézz körül ebben a mocskolódó világban! Mindegyikünk fél! Ez van...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!