Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljen egy meleg fiú boldog életet?
Jaj, ezt úgy bírom, mindenki mondja, hogy ebbe a sz*ros országban utálják a melegeket, nem fogadják el őket, bezzeg máshol... Kicsi szíveim, nézzetek már ki Latin-Amerikába! Nemhogy utálják a melegeket, de a bandák, ha találnak egyet, halálig kínozzák! És akkor Magyarország a sz*r, mert nem házasodhatsz meg nem fogadhatsz örökbe gyereket? Itt még azt a szinesruhás felvonulást (gaypride vagy mittudomén) is tolerálják úgy-ahogy. A tengerentúlon ezért úgy seggberugnának, hogy Kínáig repülnél!
P.S.: Ez nem gyűlölködés, nem haragszítás a melegek ellen. Nem utálom a melegeket. Csak ez a "jajengemmindenkiutál" eszme...
úristen, és még azt gondolom h nekem vannak hatalmas problémáim....hát sajnállak, mert beteg vagy.
sok sikert az "élethez", komolyan!
"Akkor valószínűleg én is egy meleggel akadtam össze a múltkor...:S"
hát persze, nyugtasd csak magad...de inkább kibaxott csúnya vagy:D:P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!