Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljen egy meleg fiú boldog életet?
magyarországon úgy hogy tagadja. külföldön talán jobb a helyzet ,de itt biztos h nem éri meg felvállalni.
én nem vagyok meleg ,de gondolj arra a politikusra aki nyíltan elismerte h meleg majd 3 nap múlva felakasztotta magát.
Jajjj..:D
Külsődön látszik? Milyen ruhákat hordasz? Keress egy olyat, aki meleg vagy nem találtál még???:D
Hidd el, hogy élhetsz boldog, teljes értékű életet melegként! Nem kell hangoztatni, hogy meleg vagy, elég ha a szűk családod és a barátaid tudnak róla. Előbb-utóbb úgyis elfogadnak. Próbálj ismerkedni hozzád hasonló, neked szimpatikus srácokkal (ha máshol nem megy, akkor netes társkeresőn), és ha valakivel el tudnál képzelni közös jövőt, akkor hajrá, ne azzal foglalkozz, hogy mások mit gondolnak! Lesz, aki rossz szemmel fog emiatt rád nézni, lesz aki beszól majd, de csak 1 életed van, és az rajtad múlik, hogy milyen lesz!
Emellett szerencsés lenne, ha lehetséges, hogy valamilyen értelmiségi pályát (pl. közgazdász, mérnök stb.) válassz magadnak, mert a későbbiekben, ha ilyen területeken fogsz dolgozni, ott jobban tolerálják a másságot.
24/F (meleg)
@w3dzz! Ha te lennél az én helyemben, használnád az általad említett eszközt? :) Szívből kívánom hogy egyszer szembesülnöd kelljen egy meleggel, mondjuk a saját fiad, vagy közeli ismerősöd személyében! Akkor talán rájönnél, hogy ez nem egy olyan dolog, amit magának választ az ember. Ha lenne annyi eszed, fel tudnád fogni, hogy neked sem volt választási lehetőséged afelől, hogy heteroszexuális akarsz-e lenni. :)
@21:43: köszönöm, feldobtad az estém. :)
@21:44: itt ebben az országban én is ezt látom, ez a társadalom egyhamar nem lesz olyan szinten, hogy
felfogják és elfogadják, hogy ma minden 10. ember meleg.
@21:46 Nem volt még kapcsolatom. Megbánni? Igen, sokáig sanyargattam magam, mert nem értettem miért én, miért velem, és mit fogok így kezdeni az életemmel, de ezt csak elfogadni lehet, küzdeni ellene egy életen át - lehetetlen.
"Észhez tér" ez olyan mint a majd kinövi, majd elmúlik. NEM FOG ELMÚLNI. Te meg tudnád változtatni a jelenlegi beállítottságodat? Ennyi.
Én magamról tudok nyilatkozni, én ugyanúgy gondolkozom minden másról is, bár mindent mélyebben átgondolva.
Teszem azt - én például nem ítélek elsőre, mert áldozata voltam ennek már iskolában, lelki terror, stb. Én nem vagyok rasszista sem, mert megtapasztaltam, hogy vannak becsületes romák is! Ezek gondolkodásmódbeli kérdések... Ha azt mondják, fesd be az eget, ne azt kérdezd, hogy miből, hanem hogy milyenre!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!