Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai 14-éveseknek nagyobb mell mint a 20 éveseknek?
:) Sajnálom, h tőlem kell megtudnod, de a fogamzásgátló tényleg odakerül, mint az összes lebomlott gyógyszer: az ivóvízbe. :P
Magyarországon a szennyvíz tisztítás utolsó fázisában pontyokat tartanak, olyan tiszta. Egyébként itt az országban az egyik legtisztább a szennyvíz és az ivóvíz is.
A szennyvíz az átesett eljárások miatt nevezhető tisztának.
Ahol a vízzel gond van, az vezeték rendszer miatt, vagy kúttal van baj.
A gyógyszerek lebomlanak, az összetevők egy része a receptorhoz kötődik míg más részük ott marad. Metabolitok képződnek. más anyagokhoz kötődnek.
A legtöbb lebomlott gyógyszer konjugált formában ürül.
Míg nagyon kis százalékban transzizomerként.
De mire az már az ivóvízbe jut elhanyagolható a koncentrációja a vízben.
De gondold csak végig, az ivóvizet csak a csecsemőknek forralják. Milyen betegek lennék?? Arról nem beszélve, hogy másképp hat gyerekre és másképp egy felnőttre.
És ezen az alapon töményt gyógyszert ihatnánk a csapból, abból kiindulva mennyifélét szedünk, mennyiféle bajra...
Atyaég. Na jó. Én nem foglak győzködni.
Többiek: igen, akkora mértékben van az ivóvízben, hogy károsan hat a férfiakra is. Vagyis: túl sok ösztrogén termelődik bennük, így egy idő után nőiessé válHATnak. Ez nem minden esetben áll fenn persze. De igen, ha sokat iszol vizet, belekerülhet a szervezetedbe a lebomlott gyógyszer. Ez nem felvetés, nem találgatás, ez TÉNY.
Akkor magyarázzátok el, hogy kerül bele és miért marad benne utána is. Ez így nem éppen meggyőző..
Katica
www.csinileszel.hu
természetes mellnagyobbítás XXD Ezt írja az oldalt lévő hirdetés..kérdésbe vágó XXXD
Nem csak kipisiled, ki is szarod meg izzadod, nyáladzod. Emberek ne fürödjünk, ne mossunk fogat, ne hányjunk csapba, wcbe. Mer aztán megisszuk XDXDXD
Jujj most már tudom miért dobott ki 18%-ot a "Tud meg most, mennyire vagy meleg" XXD Életem nagy élménye volt...DE annyiszor elmondta..XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!