Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai 14-éveseknek nagyobb mell mint a 20 éveseknek?
Figyelt kérdés
"Megfigyeltem" ,hogy a mai 13-16 éveseknek nem szednek semmit és mégis elég jókora mellük van szép formás, de a mai 18-21 éveseknek meg eléggé kicsi van akinek szinte semmi, barátnőmnek sincs vmi túl nagy pedig fogamzásgátlót is szed(nem ezért, engem nem zavar) csak észrevétel.Persze vannak kivételek.2011. jún. 29. 18:18
2/48 anonim válasza:
igen ezt én is megfigyeltem h a mai lányok sokkal husisabbak (nem egyenlő a kövérrel) sokkal jobban néznek ki mint a mostani 18-20 évesek annyira irigylem őket azért h nem deszkák áhhhh:) meg komolyan mondom előbb mondod rá h 18 mint rám aki tényleg 18 :S
3/48 Dottorre válasza:
Testalkat, hormonok, és örökődés feltétele ez. Mostani 18-21évesek között is akadnak szép számmal nagymellűek, és sok 16évesnek is kicsi van. De a megfigyelésed mindenképp érdekes.
4/48 anonim válasza:
Ez függ a genetikától is.
És a Tv-ben is volt erről szó, talán a Da Vinci Learningen.
A fogamzásgátló feltalálásáról, alkalmazásáról és fejlődéséről valamint a mai fiatalság mellméret növekedésével kapcsolatban.
Nem tudom neked leírni, mert annyira nem figyeltem, szóval keress rá. Megfogod kapni a tudományos választ.
5/48 anonim válasza:
arra nem gondoltál hogy tömik a melltartójukat? :D
6/48 anonim válasza:
Ammúgy tévedsz, csak a kisebbmellű fiatalok nem tűnnek fel. A nagymellű szép lányok meg szórakozóbhelyeken ülnek, a normálisabbnak meg már tuti h van pasija, és nem olyan könnyű "rájuk találni".
7/48 anonim válasza:
push up melltartó, hogy nagyobbnak látszódjon, csak akkor van gond, ha lehull a lepel és csak egy illúzió volt az egész. :D
8/48 anonim válasza:
Igen keményen tömik a melltartójukat és lehet a 13 évesnek is ugyanakkora melle van mint a 18-nak csak a 18 magasabb és fejlettebb testileg a 13 éves ugye kisebb. Nekem is nagy mellem volt 13 évesen, 17 vagyok és sehol semmi.
9/48 A kérdező kommentje:
Persze vannak kivételek de azért az utcán azért majdnem nagyobb töbségben jönnek szembe elég szép mellű 14-16 évesek akik nem feltétlenül "testesek" és szép formás.
és igen vannak a mostani 18 évesek között is jók, de azért régen nem így volt..
2011. jún. 29. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!