Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai 14-éveseknek nagyobb mell mint a 20 éveseknek?
2011. júl. 8. 15:42
Hát, nekem is így tűnik... 17 vagyok, 75B-t hordok, de akik egyel-kettővel alattam járnak... :D Na, azoknak aztán van! Sőt, még a legtöbb korombelinek is nagyobb...
2011. júl. 8. 15:51
A mai ételek másak, mint a régebbiek. Értsd ezalatt, hogy sokkal több az olyan, amit valamilyen úton kezeltek. Jó példa erre a tápos csirke, mivel ezekben a tápokban már akár hormonok is kerülhetnek (pár éve volt egy ilyen hír, hogy valahol Dél-Amerikában az 5-6 éves gyerekeknek is melle nőtt, egy nem kellőképpen bevizsgált csirketápszer miatt, amit a később forgalomba került csirkéknek adtak) De a mai bevizsgált élelmiszerekben is sok a hasonló adalék.
2011. júl. 8. 15:52
24/48 Nárcisz:)) válasza:
áprilisba voltam 15 éves, és 85 E-s melltartót hordok. egyáltalán nem tömöm, 63 kiló vagyok és 169 cm, szóval még a súlyra sem lehet fogni, hogy azért lenne nagy. de sokszor elég nagy átok tud lenni.
2011. júl. 8. 16:09
06.30.01:51 - vannak azért nem kitömött bikinik is...mondjuk az enyémben semmilyen kitömés nincs, ezért eléggé muris, amikor kijövök a vízből. :D
Na komolyra fordítva a szót, hogy miért nagyobb a mellük - bár ezt én személy szerint nem tapasztaltam - elég sok oka lehet. Lehet, h push-up melltartót hordanak, meg kitömöttet, ez is sokat számít...de gondold el, h az ivóvízbe kerül az a sok lebomlott fogamzásgátló...ez sokaknál hormonzavart idézhet elő, pl a fiúkban is sokkal több az ösztrogén, mint mondjuk 20 éve.
2011. júl. 8. 16:14
8-os koromban, az összes (lány)osztálytársamnak dinnye méretű melle volt
2011. júl. 8. 16:16
Nem tudom, nem figyeltem meg. Van fiatal, meg érettebb is egyaránt, akinek nagy cicije van.
Viszont tény, h sokkal fletűnőbbek, hivalkodóbbak, merészebbek a mai fiatal lányok. Igen, nem csoda elvonja a figyelmet egy normálisan csinosan felöltözött lányról, akinek van vmi sütnivalója is, és nem egész nap magával van elfoglalva, h minden stimmelje, és mindenki rá folyassa lányát.
Kinek mi.
2011. júl. 8. 16:57
nem minden esetben, de van olyan osztály társam akinek giga begye van, nem vágom méretbe mekkora, de hatalmas, de furcsa hogy nem kövér a csaj, + van egy 165 cm magas is
ő 15 éves
15/F
2011. júl. 8. 17:03
29/48 anonim válasza:
igazából emberfüggő :) a 23 éves barátnőm A-s melltartót hord míg a 15 éves oszt.társnőm aki 150 cm lehasalni se tud rendesen...
2011. júl. 8. 17:20
Szedik a sok hormonpirulát... ráadásul a mai lányok sokkal kövérebbek, mert pár éve egy 160-170 cm-es csaj volt 45-50 kiló ha nem kevesebb, ma meg már 60 kiló alatt nem nagyon vannak."Mert a pasik azt szeretik ha a lányon van mit fogni" - mondja az elhízott pics.a, és ezért a szép, vékony lányok is tehenek lesznek...
2011. júl. 8. 17:38
Kapcsolódó kérdések: