Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai 14-éveseknek nagyobb mell mint a 20 éveseknek?
Hát nem tudom. Strandon is szép számmal fordulnak elő olyan 13-14 éves lányok akik túlszárnyalják a 75/B-t, nekem meg 75/AA pedig 20 vagyok. :(
Az más kérdést, hogy kis mellű csajok nem szívesen járnak strandra... Én is ezért nem voltam már 4 éve.
A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:21
Bizony bizony! Ahogy az előttem szóló írta a vízbe kerül. Ugye a nők kisdolognál lehúzzák a wc-n a fogamzásgátló hormonjait és belekerül a vízbe. Már kimutatták hogy emiatt csökkent a férfiak nemzőképessége mert ugye ezt a vizet isszák.
Gondoljatok már végig XD
Valóban a vizelet tartalmaz fogamzásgátlót.DE!
1.Nem mindegy milyen fogamzás gátló, mivel másképp bomlanak le. Az sem mindegy milyen koncentrációban tartalmazza a vizelet.
2. Nem szennyvizet iszod meg
A szennyvíz kikerül a szennyvíz tisztító telepre, ott különböző folyamatokon megy keresztül. Ülepítik, kémiai folyamtok stb..
3. Mielőtt ivóvíz lesz, még az élővízzel is keveredik.
4. A HROMONOK LEBOMLANAK!!!
5. TE folyók, tavak, csatornák vizét iszod meg vagy a 2. vízzáró rétegből.
6. Az ivóvizet vizsgálják, nem is tartalmazhatna.
Ha tartalmazna, elég hamar kiderülne h a víz szennyezett.
Eltudnád képzelni milyen hatással lennének ezek a hormonok a kismamákra, gyerekekre és nőkre???
A nemzőképesség csökken a mai életviteltől.
Az ételektől amiket eszünk, gondolj a sok állatra amivel etetik őket, vagy a növényekre. Mitől olyan nagyok és szépek??
Nagy botrány volt a csirkékből, mint amit már egy előttem szóló is írta. ez usa-ban történt, egyébként.
Most újabb dolog lett megszellőztetve, a halakat is ezzel kezelik. Hogy minél gyorsabban nőjenek meg és minél nagyobbra. Ezek import fagyasztott halak, nem tudom ki a gyártója.
De ott vannak még a minket körülvevő elektromos eszközök, és azok amelyek hasonlóan működnek mint a mobil telefonok.
A telefont egyébként nem célszerű közvetlen magunknál (zsebben) tartani, alváskor pedig ajánlott a 3 méter. Mivel bizonyítottan csökkentik a nemző képességet,és rákot okozHATnak.
Nem beszélve még a káros szenvedélyekről....
Bőven van miből válogatni.....
Az hogy valakinek nagy melle van vagy nincs függ ezektől, attól h milyen géneket örököl, mik ez egyéni hajlamiak, milyen a testalkata, milyen magas. És hogy milyen melltartót hord.
Tudomásom szerint nincs olyan lány aki husis szeretne lenni, még ha a pasija is kéri. Mikor az anorex alkata divat???! vicceltek. Minden lány modell szerű szeretne lenni, még ha nem is vallja be. Ott kesergünk a tükör előtt h jajj felszedtem 3kg, vagy de nagy combom ebben a gatyában.
A vékony lányok pedig irigykednek, de ők nem tudnak meghízni akár mit is csinálnak magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!