Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mai 14-éveseknek nagyobb mell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai 14-éveseknek nagyobb mell mint a 20 éveseknek?

Figyelt kérdés
"Megfigyeltem" ,hogy a mai 13-16 éveseknek nem szednek semmit és mégis elég jókora mellük van szép formás, de a mai 18-21 éveseknek meg eléggé kicsi van akinek szinte semmi, barátnőmnek sincs vmi túl nagy pedig fogamzásgátlót is szed(nem ezért, engem nem zavar) csak észrevétel.Persze vannak kivételek.
2011. jún. 29. 18:18
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom. Strandon is szép számmal fordulnak elő olyan 13-14 éves lányok akik túlszárnyalják a 75/B-t, nekem meg 75/AA pedig 20 vagyok. :(

Az más kérdést, hogy kis mellű csajok nem szívesen járnak strandra... Én is ezért nem voltam már 4 éve.

2011. júl. 8. 17:50
 32/48 anonim ***** válasza:
A mai csajok sokkal elhízottabbak mint pár éve, eszik a mekis kaját a sok cukrozott szennyet... Pár éve egy 160-65 cm-es csajnak a súlya volt 45-50 kiló ha nem kevesebb. A mai csajok 160 centivel minimum 60 kilók, szóval azért van különbség. Viszont egy mai csajnál az hogy vékony egy mulandó állapot, mert az elhízott zsírtömbök nyomatják neki a süket dumát, hogy a "pasik azt szeretik ha a lányon van mi fogni." Piszkálják hogy "deszka" meg "csontváz", így egy kis idő múlva belőle is ugyan olyan hízott disznó lesz mint a többiből, így még egy szép lányt elvesztett a világ.
2011. júl. 8. 18:19
 33/48 jekyll-fan ***** válasza:
100%
én 15éves vagyok, de nekem pl elég kicsi mellem van (bár lehet, hogy csak nekem tűnik annak :P)
2011. júl. 8. 19:26
 34/48 anonim válasza:
73%
én 14 vagyok és nekem 75 B-s mellem van..168 centi vagyok (már 3 éve nem növök tehát remélem nem is fogok)..szerintem ez a mai világban átlagos.
2011. júl. 8. 19:36
 35/48 anonim ***** válasza:
67%
az ivóvízben nincs fogamzásgátló..... O.o
2011. júl. 8. 21:21
 36/48 jekyll-fan ***** válasza:
100%
pontosítom a válaszomat (xD) --> nekem 75A-s...
2011. júl. 8. 22:19
 37/48 anonim ***** válasza:
0%
21:21 akkor szerinted hova kerül a lebomlott fogamzásgátló? El kell, h keserítselek. Pont oda. Az ivóvízbe. :)
2011. júl. 8. 22:47
 38/48 anonim ***** válasza:
49%

A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:21

Bizony bizony! Ahogy az előttem szóló írta a vízbe kerül. Ugye a nők kisdolognál lehúzzák a wc-n a fogamzásgátló hormonjait és belekerül a vízbe. Már kimutatták hogy emiatt csökkent a férfiak nemzőképessége mert ugye ezt a vizet isszák.

2011. júl. 9. 01:01
 39/48 anonim ***** válasza:
75%
gratulálok annak, aki a szennyvízből és wcből iszik
2011. júl. 9. 16:26
 40/48 anonim ***** válasza:
15%

Gondoljatok már végig XD

Valóban a vizelet tartalmaz fogamzásgátlót.DE!

1.Nem mindegy milyen fogamzás gátló, mivel másképp bomlanak le. Az sem mindegy milyen koncentrációban tartalmazza a vizelet.

2. Nem szennyvizet iszod meg

A szennyvíz kikerül a szennyvíz tisztító telepre, ott különböző folyamatokon megy keresztül. Ülepítik, kémiai folyamtok stb..

3. Mielőtt ivóvíz lesz, még az élővízzel is keveredik.

4. A HROMONOK LEBOMLANAK!!!

5. TE folyók, tavak, csatornák vizét iszod meg vagy a 2. vízzáró rétegből.

6. Az ivóvizet vizsgálják, nem is tartalmazhatna.

Ha tartalmazna, elég hamar kiderülne h a víz szennyezett.

Eltudnád képzelni milyen hatással lennének ezek a hormonok a kismamákra, gyerekekre és nőkre???

A nemzőképesség csökken a mai életviteltől.

Az ételektől amiket eszünk, gondolj a sok állatra amivel etetik őket, vagy a növényekre. Mitől olyan nagyok és szépek??

Nagy botrány volt a csirkékből, mint amit már egy előttem szóló is írta. ez usa-ban történt, egyébként.

Most újabb dolog lett megszellőztetve, a halakat is ezzel kezelik. Hogy minél gyorsabban nőjenek meg és minél nagyobbra. Ezek import fagyasztott halak, nem tudom ki a gyártója.

De ott vannak még a minket körülvevő elektromos eszközök, és azok amelyek hasonlóan működnek mint a mobil telefonok.

A telefont egyébként nem célszerű közvetlen magunknál (zsebben) tartani, alváskor pedig ajánlott a 3 méter. Mivel bizonyítottan csökkentik a nemző képességet,és rákot okozHATnak.

Nem beszélve még a káros szenvedélyekről....

Bőven van miből válogatni.....

Az hogy valakinek nagy melle van vagy nincs függ ezektől, attól h milyen géneket örököl, mik ez egyéni hajlamiak, milyen a testalkata, milyen magas. És hogy milyen melltartót hord.

Tudomásom szerint nincs olyan lány aki husis szeretne lenni, még ha a pasija is kéri. Mikor az anorex alkata divat???! vicceltek. Minden lány modell szerű szeretne lenni, még ha nem is vallja be. Ott kesergünk a tükör előtt h jajj felszedtem 3kg, vagy de nagy combom ebben a gatyában.

A vékony lányok pedig irigykednek, de ők nem tudnak meghízni akár mit is csinálnak magukkal.

2011. júl. 9. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!