Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mai 14-éveseknek nagyobb mell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai 14-éveseknek nagyobb mell mint a 20 éveseknek?

Figyelt kérdés
"Megfigyeltem" ,hogy a mai 13-16 éveseknek nem szednek semmit és mégis elég jókora mellük van szép formás, de a mai 18-21 éveseknek meg eléggé kicsi van akinek szinte semmi, barátnőmnek sincs vmi túl nagy pedig fogamzásgátlót is szed(nem ezért, engem nem zavar) csak észrevétel.Persze vannak kivételek.
2011. jún. 29. 18:18
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanakkorák, csak kitömik! Rengeteg szivacsot képesek beletömni a melltartójukba, de tényleg és nem zavarja őket, hogy ezzel átbasszák a pasikat. A 18 évesek legalább nem csalnak.
2011. jún. 29. 19:48
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tényleg nagy mellem van, nem szedek semmit és nem is tömöm ki! De egyáltalán nem szeretem, hogy ilyen nagy! Gyakran fáj a hátam és nehéz melltartót találni amiben nincs szivacs és jó is rám! :( 15L
2011. jún. 29. 19:55
 13/48 anonim ***** válasza:
88%

Én azt tapasztalom a lányok között, hogy ahogy egyre idősebbek leszünk (most vagyok 19), egyre kevesebben tömik annyira a melltartójukat. Mert már volt pár kapcsolatuk, és rájöttek, hogy nem jó dolog, a pasi csalódik, nem ezt várta, otthagyja őket, akármi. Amit látsz, az csak ennyi. 13-16 évesen soknak SEMMI melle nincs, de olyan melltartót hord, hogy áhh.. Gimis osztályomban akkor röhögtem jót, amikor egyszer a fiúk arról beszélgettek, hogy hú melyik lánynak mekkora melle van, volt "rangsor" is. (Kocka csajként engem eltűrtek maguk között ilyenkor is..) A lényeg az, hogy a valóság közel a fordítottja volt, alig volt pár, akinek a valódi méretét (arányában a többihez képest) eltalálták.

19/N

2011. jún. 29. 19:56
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
tényleg érdekes:)
2011. jún. 29. 20:25
 15/48 anonim ***** válasza:
91%
Akkor ugrik a majom a vízbe, amikor strandra kerül az ember:p
2011. jún. 29. 20:42
 16/48 anonim ***** válasza:
83%

Koravének.

14 évesen ugy néznek ki, mint egy szexi 20 éves.

20 évesen meg kiélt fejű, lógó mellű, faros egyed lesz belőlük..

2011. jún. 29. 20:52
 17/48 anonim ***** válasza:
47%
Gratulálok, ezzel elnyerted a nap legidiótább kérdése címet.
2011. jún. 29. 21:24
 18/48 anonim ***** válasza:

Naaa! A strand sem sokat változtat sajnos. Idén próbáltam nem-szivacsozott bikinit venni, de nem jártam sikerrel, az összes boltban, ahol jártam (Veszprém sétáló utca és környéke, kb 5-6 helyen néztem) CSAK szivacsozottak voltak, illetve extranagy méretre volt néhány, amiben csak drót merevítő volt... Tatabányán is évek óta hasonló a helyzet, más helyen nem tudom, de mivel a legtöbb kínai cucc, gondolom ott is ugyanez...

19/N

2011. jún. 30. 01:51
 19/48 anonim válasza:
Nem minden 20-on éves ilyen lehet,hogy azok akiket te nézel :) mert a mai lányok igen lehet husisabbak és csak azért nagyobb a mellük...:)
2011. jún. 30. 16:37
 20/48 anonim ***** válasza:

Ellenkezőnem tapasztalat híján nem veszi, mikor van kitömve.

De egyébként jól megfigyelhető, a dekoltázs, és a ruha esése más, mint természetesnél. Illetve az is észrevehető, hogy nem illik a lány alkatához, méreteihez. Bár plasztikázva is lehet, ami azért MO. nem gyakori :D

Igaz, hogy mai lányok többsége érettebben néz ki, így változott a világ. Szokások, ételek, divat, vegyszerek, gyógyszerek stb...

Én 21 vagyok, még is sokszor néznek 14-16nak, ami azért elég durva, ráadásul nem vagyok az a seprűnyél típus. XD

2011. jún. 30. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!