Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert lettem bi? Mit artottam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lettem bi? Mit artottam eletem soran akarkinek?

Figyelt kérdés

Bisexualis lettem eletem soran:(Vonzodok a fiukhoz es a lanyokhoz is.Mit csinaljak,ez nagy gaz?Egy atlagos 18 eves fiu vagyok lanyokkal mar voltam egyutt es fiukkal is es mindkettovel like...micsinaljak kinovom majd ezt?Veletek mar fordult elo ilyen?Nem tudja senki h bi vagyok mert nem latszodik rajtam,csak en tudom egyedul...:(

Am bocs h nem hasznaltam ekezetet,deh valami nincs rendbe a billentyuzetemmel xd:d

2011. jún. 28. 14:43
1 2
 11/12 szamo77d ***** válasza:

Ne rágódj ezen! Ugyanolyan értékes, értelmes ember vagy, mint bárki más! Valamikor, amikor annyi idős voltam, mint

most te, nekem is voltak mindenféle vágyaim! Még az egér-

lyukat is megdugtam volna, csak hadd dugjak már! Aztán

lassan elmúltak ezek a dolgok,lett egy gyönyörű barátnőm,

szerelmes voltam nagyon. Alig emlkszem már, mire vágytam

akkoriban annyira!

2011. jún. 29. 08:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Teljes értékü ember vagy és ne zavarjon.Azzal azért nem értek egyet,hogy nem dönthetsz,mert ez eldőlt amikor meg születtél ez nagy marhaság.Ha innentől csak a csajokkal törődsz és jó velük akkor más nem fog hiányozni.Azért a csajokat mondtam,mert ha a természet azt akarta volna,hogy azonos neműek vonzódjanak egymáshoz mint érzelmileg mint szexuálisan akkor ez a kapcsolat képes lenne utódot létrehozni,de nem képes!Csak még mielőtt valaki nekem ugrana hogy mi a bajom a melegekkel.
2012. júl. 23. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!