Nekem nem mondta senki, hogy a pici babára állandóan kell sapka. Most akkor sokat ártottam?
Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy a kutacsa miatt állandóan sapkát kell viselniük a pici babáknak kint. Lányom 4-én lesz két hónapos, ha fújt a szél csak akkor viselt sapkát. Nekem senki sem szólt, hogy állandóan kell sapi a kutacs miatt. Most mi lesz? Nagyon megijedtem.2011. szept. 25. 21:50
1/11 anonim válasza:
Nagy melegben nem adtam rá sapit,semmi baja nem lett.Gondolom,babkocsiban volt,ahol a nap se érte.
2/11 A kérdező kommentje:
Egyszer-egyszer ölben vittem le az udvarra, érte a nap, de nem sokáig. Amúgy mi baj lehet belőle? Mit nem tudhatok még? Nagyon féltem a lányom, ő az életem értelme.
2011. szept. 25. 22:00
3/11 anonim válasza:
Én sem tettem rá mindig sapkát, csak ha az idő indokolta. Tehát olyan hűvös volt, vagy fújt a szél. Meg ilyen piciként amúgy is általában a babakocsiban feküdt, attól meg azért védve volt a buksija. Szerintem kár aggódnod, nem lesz semmi baja.
4/11 anonim válasza:
2. vagyok, amúgy míg ezt a kérdést nem olvastam, nem is hallottam erről...
Ok persze védeni kell a kis fejüket, de hogy állandóan kell a sapka még melegben is, erről nem tudtam. Szerintem ennyire azért nem kell komolyan venni. Ne parázz ezen. :)
5/11 anonim válasza:
Első vagyok,amúgy én se hallottam ezt ezelőtt,de láttam olyat hogy a babán a lakásban is mindíg sapi volt.Nem lesz baj ne aggódj.Az se jó ha túlaggódod a dolgokat,hallgass az ösztöneidre elsősorban,jó babázást.3 gyerekes anyuka
6/11 anonim válasza:
nincsen olyan rossz idő nem lesz semmi baja , hajas baba egyébként?
7/11 anonim válasza:
22:20 as vagyok nekünk meg 4 gyerkőcünk van , akkor sem lesz semmi baja ,ha nincs haja!
8/11 anonim válasza:
Én is hallottam erről, miszerint a kutacsán keresztül könnyebben megfázhat a baba. De hiszen ha ez megtörtént volna, már rég kiderült volna! :) Ne aggódj, egészséges a babád! Szeles, hűvös napokon most már adj rá sapit, de a kánikulában nem történt semmi gond, látod! Még esetleg a napszúrás ellen jó a nyári sapka, kis kalap. Én emiatt adtam a fiamra, de ha nagyon izzadt, akkor levettem. Napon úgysem tartózkodtunk, max 1-2 percig.
9/11 anonim válasza:
Nekem februári a fiam így én még a lakásban is adtam rá sapit, de csak az első hetekben, mert nem rajongott érte.
Ha nyáron született volna, én sem adtam volna rá állandóan, max. szeles időben.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igen hajas baba, neki volt a legnagyobb haja a kórházban mikor bent voltunk. :)
2011. szept. 26. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!