Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lettem bi? Mit artottam eletem soran akarkinek?
Bisexualis lettem eletem soran:(Vonzodok a fiukhoz es a lanyokhoz is.Mit csinaljak,ez nagy gaz?Egy atlagos 18 eves fiu vagyok lanyokkal mar voltam egyutt es fiukkal is es mindkettovel like...micsinaljak kinovom majd ezt?Veletek mar fordult elo ilyen?Nem tudja senki h bi vagyok mert nem latszodik rajtam,csak en tudom egyedul...:(
Am bocs h nem hasznaltam ekezetet,deh valami nincs rendbe a billentyuzetemmel xd:d
Alt+Shift
Am nem tehetsz róla, fogadd el magad így.. És ha jó mindkettővel (azaz lányokkal is) akkor csak heteroszexuális kapcsolatot fojtass..
Nem lehet választani, hogy kihez fogsz vonzódni. Már születésed elött eldölt, hogy te bi leszel.. ez ellen nem tehetsz, nem lehet kinöni...
Amúgy meg nem értem a problémád... A biszexeknek nem valami nehéz a helyzetük.. Megállapodsz az egyik nem mellett és kész... Annak sokkal egyszerübb aki csak a saját neméhez vonzódik.
Amúgy meg nem ártana egy nyelvtankönyvet kézbe venned :)
Fogadd el, nyugodj meg, mert változtatni úgysem tudsz raj-
ta! Akkor meg hiányzik még az örökös idegelés? Ugye, hogy
nem? Ugyanolyan értékes ember vagy, mint bárki más!
"es mindkettovel like..." -.-
Te is tudod, hogy ez van, ezt kell szeretni. Nem tudsz vele mit csinálni.
uristen utolsó :D nagyonnagy a hozzászólásod :D
amúgy ugyanez a helyzet csak még nem feküdtem le 1ik nemmel sem...
az agyam azt mondja legyek hetero de mégis vonzanak a pasik is :/ de az biztos hogy ezt senkinek nem fogom elmondani személyesen és a melegséget elrakom magamnak és mindenkinek a heteroságot mutatom
16f
De ez az igazság:) Legszívesebben én is bi lennék, de a lányok nem igazán vonzanak. Mindegy, ez van:)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!