Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdemlem ezt? Sose ártottam neki .
Tegnap voltam az exemmel,akivel mostmár újra együtt vagyunk egy szülinapon,egy ismerős lányt köszöntöttünk meg.. Mikor bementünk nekem ott volt 2 lánybarátnőm,akikkel "rosszban" vagyok/voltam,igazából csak egy 3ik barátnő miatt,mert voltam olyan naív,hogy elengedtem őket,mert a 3ik barátnő igy akarta.. lényegtelen,szóval ők ketten olyat meséltek nekem amitől teljesen leképedtem.. :O A 3ik barátnő akiért én tűzbe teszem a kezem mert tényleg nagyon szeretem,imádom,számíthatunk bármikro egymásra,nos kiderült hogy ilyenkor egy éve javában kavart a barátommal,találkozgattak stb.. Nem lett semmi belőle,de engem nem is ez zavar,hanem hogy anno én teljesen odavoltam a barátomért,mert akkor már nem voltunk együtt,de ott sirtam a barátnőmnek,hogy hiányzik stb,és ő képes volt a hátam mögött ezt tenni :O:O Már nem első eset,hogy ilyenek velem,és nem tudom elhinni.. hogy miért kapom ezt,miért csalódok ennyit,mikor neeem ártottam semmit neki!!! Mégis hogy viszonyuljak ezek után hozzá?? Megbeszélem vele persze.. de hát mit lehet ezek után tenni ?? Átvág és közbe meg tudni kell hogy még ellenezte is a kapcsolatot,hogy újra összejöjjek a barátommal.. úú.. képen vágott az egész,nem hiszem el,hogy megcsinálta.. nagyon szeretem/szerettem,az egyik legjobb barátnőm volt...
18/L
figyi olyan nagy segítséget nem lehet ilyen helyzetben adni. mindenkit érnek nagy csalódások, téged is ért most egy, és elég valószínű sajnos hogy még fog is az életben.
amit ebben a szituacioban tenni lehet csak az, hogy beszélsz a barátnőddel és megmondod neki ezeket, és természetesen ez után örökre elfejted és nem nevezed a barátodnődnek többé..
figyelj ez nem barátnő!!!!!! ráadásul nem a legjobb!! ne foglalkozz vele többé.ne legyél a barátnője
plusz én még jól meg is cibálnám
Persze ez érthető,de elvileg ő nem akart,semmit csak a barátnőm mászott rá.. vagyis jó biztos akart,csak utána visszalépett.. viszont ő élte az életét világos..
Ááá bőgök itt össze-vissza,mégis miért ilyen a világ.. azokra se lehet számítani,akik fontosak..
Keress másik barátnőt és barátot is.
Ha továbbra is tartod velük a kapcsolatot, akkor megérdelmed, hogy folyton átvágnak.
Nem hiszem h a barátnőd nem talált a környéken más pasast. Nektek egyforma a pasi ideálotok? Vagy nincs a környéken több jó pasi?!
Szakítsd meg velük a baráti kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!