Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ezt érdemlem? (sztori alább)
Sziasztok!
31 éves nő vagyok, viszonylag jó munkahelyen. 4 hónapja összejöttünk a főnökömmel, mert egymásba szerettünk. Van ilyen. Nagyon szeretjük egymást, de bármilyen nehéz is volt, megpróbáltuk titokban tartani, főként miattam. Egy "barátnőm" (legalábbis azt hittem róla, hogy az)tudott csak a dologról, és továbbadta, így kb. 1 hét alatt megtudta az egész cég. Mindenki egy r*bancnak állít be engem, és utál mindenki, mert azt hiszik, hogy érdekből vagyok a párommal, és olyan történeteket találnak ki rólam, hogy jaj. Pedig nem, mert nagyon szeretem őt, és ő is engem, végre egy férfi aki kedves és normális, és hosszú távra lehet tervezni vele. Tényleg egy hülye r*banc vagyok, mert szerelmes lettem egy férfibe ő meg belém???? Rettenetesen elszomorít az emberek viselkedése. :-(
Ez az irigység!!!Ne is foglalkozz velük!Tudom h ezt könnyű mondani de ha látják rajtad h idegesít a dolog akkor még jobban fognak pusmogni, stb!Bizonyítsd be nekik h nem érdekből vagy a főnököddel!És ha beszólnak valamit akkor kérdd meg őket h ezt mondják el a főnöknek is!!Akkor biztos ráfagy a mosoly az arcukra!!Lehet h hülye tanács volt, mert még csak 14 vagyok de én a saját tapasztalatomat írtam le!!
És gratulálok h megtaláltad a párod!!Sok boldogságot!Ja és a többieket sz*rjátok le!!
14/L
Idővel csillapodnak a kedélyek, ha meglátják, hogy nem érdekből vagy vele. De ha annyira zavar a dolog, akkor kéresd át magad valahova (társcéghez, vagy egyéb kirendeltséghez),bár nem hiszem, hogy erre szükséged lenne.
Lehet, hogy számítónak tartanak, lehet, hogy csak irigykednek rád, az is lehet, hogy valamit hallottak rólad, vagy a kapcsolatotokról, de ne feledd: "minden csoda három napig tart" - egy idő után megszokják, és nem fognak megszólni miatta.
Te csak maradj józan, és szerelmes! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!