Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyi idő után feküdt le a barátjával/barátnőjével?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék hogy hány évesen hanyadik barátotokkal/barátnőtökkel és mennyi idő után feküdtetek le?2011. jún. 27. 17:52
12/20 anonim válasza:
A mostani párommal első találkozáskor megvolt minden, lassan 4 éve vagyunk együtt, és tervezzük a lagzit.
13/20 anonim válasza:
Jah és ő volt a 3. pasi, akivel lefeküdtem.
14/20 anonim válasza:
Első barátommal 2 hónap után 16 évesen. 18/L
15/20 anonim válasza:
a mostanival 3 hónap után :) és így volt tökéletes:) szeretem:)
19/L 26/F
16/20 anonim válasza:
én a volt exemmel 2-3 hét után, 18 évesen szerintetek gáz?
18/20 Timpike válasza:
19 éves voltam ő volt az első pasim 2 évig jártunk 8 hónap után adtam oda magam neki
19/20 anonim válasza:
elsőnél 15 éves voltam, és 10 nap után...
a második srcáccal meg 2 hónap után feküdtem le:)
16L
20/20 anonim válasza:
Én 16 és fél évesen feküdtem le az első barátommal 3 hónap után :) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!