Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék megint hetero?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék megint hetero?

Figyelt kérdés
hát a helyzet az hogy volt pár barátnőm de nem nagyon szerettem őket mert inkább a srácok jöttek be, viszont ez nagyon nem kóser és jó lenne normálisnak lenni.. bár ha van valaki 17 felé vagy alatta akkor írhattok
2011. jún. 27. 00:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A HARMADIK NEM. AZ INDIÁNOK IS, ÉS MÁS ŐSI CIVILIZÁCIÓ IS TUDTA. HÁT TÉNY A BABILONI FOGSÁG UTÁN A ZSIDÓKNÁL TÚLZÁSBA VITTÉK, ERRE JÖTT A SZIGOR.

KATOLIKUS PAPOK ÉS APÁCÁK MIND A HARMADIK NEM TAGJAI, HA NINCS HETERO KAPCSOLATUK, NEM ABERÁLTAK VAGY NEM ASZEXUÁLISOK.

2011. jún. 29. 14:48
 22/28 anonim válasza:
14:44 vagyok,irtam üzit.;))
2011. jún. 29. 14:50
 23/28 anonim ***** válasza:

A szexualitás ajándék.

Örüljetek hogy van és ne azt nézzétek, hogy milyen.

Van akinek nincs szexualitása egyáltalán.

Én például sosem fogom megtudni, hogy milyen lehet szexuálisan vonzódni valakihez, mert sem a férfiak sem a nők nem vonzanak. Aszexuális vagyok. És szívesen lennék hetero vagy homoszexuális, vagy akár biszexuális is, de egyszerűen semmisem izgat fel.

Szerencsésnek mondhatjátok magatokat azért, mert van bennetek szenvedély. Ehelyett ezen is csak nyavalyogni tudtok.

2011. jún. 29. 14:54
 24/28 anonim ***** válasza:

HÁT KÉRDEZŐ EZ EGY SIKERES? DE AZÉRT BAROMI ROSSZ CSAJOZÓ DUMA - Majd jönnek a lelkes, gyógyítók. Ilyen kérdésnél ha kint van a privát, az csak ilyen lehet.

Már egy írt.

2011. jún. 29. 15:01
 25/28 anonim ***** válasza:
14:54: Alapítsunk klubbot
2011. jún. 29. 15:10
 26/28 anonim válasza:

na most jön a vámpírok klubbja..:dd

mehettek twilight-ba,a vámpíroknak se áll fel,mert nincs vérkeringésük.:'DD

bocs,ezt most muszály volt...

2011. jún. 29. 15:14
 27/28 anonim ***** válasza:

Netes klub bár azt hiszem offline is van már. Nem tudom ront-e vagy javít a helyzeten. Az élete azért jobbára elviselhetőbbé teszi. És nincs gyógyíthatatlan, csak hihetetlenül nehezen, (és) csak akarattal gyógyító. Nem is kell kezelni ha nem érzi az illető problémának, és nem asszociális az illető.

[link]

[link]

2011. jún. 29. 15:20
 28/28 anonim ***** válasza:
25%
ma 15:14-es csóringer(zombi) az a "hím" vámpír akiben még annyi mágikus erő sincs hogy felálljon neki a pénisze.
2011. jún. 29. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!