29+3 hetesen jósló fájásaim lehetnek? Nem korai ez még? Enyhe mensi szerű görcsök, nem állandó. Van mikor napokra "eltünik", majd egyszercsak megint visszajön! Lehet tágulok?
Így önmagában a mensi szerű görcsök nem jósló fájások,inkább az alhasi vérbőség miatt van.Pláne ha napokra eltűnik ahogy írod.
A jóslófájást biztosan megkülönbözteted majd,mert akkor hirtelen az egész méh megkeményedik totál mintha összenyomná valami a hasadat,nagyon kemény a hasfal.Ehhez majd társulhat a mensi szerű görcs is.
Igen a tágulás már szóba jöhet hiszen 29 hetes magzatnak már súlya van ami nyomja lefelé a medencét.
három gyerőcös és 31 hetes km.
Ne izgulj , nekem ugyanígy volt.
Mondtam is a dokinak,hogy már tuti,hogy nem zárt a méhszájam , mevizsgált és teljesen zárt.
Hozzá nekem még keményedéseim is voltak,vannak néha.Ettől is megijedtem,én sem szeretnék ennyire előbb szülni.
Ez csak attól van,hogy rohamosan hízik a babóka és már alig van helye,a méhünk is az utolsó időkben hatalmasat fog nőni.Úgyhogy szerintem a szalagok nyúlását érezzük,nekem az elején is volt.
De én már mensiset nem érzek,csak keményedem párszor egy nap.
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!