Hallottátok hogy dr. Zrupkó Ferenc visszajön a Jászberényi kórházba?
Igen, hálistennek. Én nagyon örülök neki!
Nem bírta a kórház két orvossal.
Igen visszajött, dehát nem csak két orvos van.
Mondjuk ez egyéni vélemény de azok után amiért elküldték én biztos nem mennék hozzá vissza.És már nem az első volt.
Én nem hiszem el, amit mondanak róla, nagyon emberséges, és jó orvosnak tartom.
Azt hallottam, h egy anyuka elvesztette a babáját, mert nem császározta meg, de én úgy tudom, h ilyenkor mindig egy felette álló orvossal kell konzultálni, tehát nem feltétlenül Ő volt a hibás. Az anyukát nagyon sajnálom, borzasztó lehet, de ettől én még 100%-ban megbízom Zrupkóban. Amit én tapasztaltam, arról tudok beszélni, a többi pedig lehet szóbeszéd.
Nagyon sajnálom.:-(
Eze eseten amúgy kívül amúgy nekem sem szimpatikus, nem is mennék hozzá!De ahogy az én orvosomról is rosszat mondanak, úgy róla és másról is.De nagyon sokat hibázott már!Dehát tényleg mindenkinek saját dolga kihez megy.Én nem mernék hozzá menni.Nekem is napjaim vannak hátra és nagyon szeretnék megbízni mind az orvosba mind a szülésznőbe.Nem szeretnék még a szülés utolsó pillanatában is azon izgulni tényleg jól döntöttem e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!