Ha éjjel míg alszok megérzem ha elfolyik a magzatvízem, olyan érzésem lesz mintha bepisilnék? Felébredek rá? A fájások (azt mondták olyan, mint a menstruációs görcs) egyszercsak úgy jönnek vagy elötte van valami jel? Hogy történik?
33hetes vagyok és gyakran gondolok a szülésre, milyen lesz? Még nem akarok szülni. Csak csomó kérdésem van...
szóval nem is konkrétan a szülés, hanem ahogy beindul!köszi
Én a Kismamát és az Anyák lapját szoktam olvasgatni, a legközelebbi találkozásnál pedig az orvosommal beszélgetünk majd a szülés beindulásáról. Azt mondta, semmivel nem lehet összetéveszteni, és ösztönösen tudni fogom, hogy ez már az.
Egy kis olvasnivaló:
35 hetes kismama
köszi.
nekem is mondta már a dokim, hogy tudni fogom, ha eljött az idő, nem fogom összetéveszteni semmmivel, stb...de mégis érdekel milyen lesz?!
megnézem az ajánlott oldalt.
boldog babavárást neked is.
Tényleg nem lehet leírni,hogy milyen érzés,amikor beindul a szülés.Egyszerűen tudni fogod.
Amikor pl nekem indult be,akkor pont kh-ban voltam,mert kicsit túlhordtam a kicsit.azt esti viziten mondtam a dokinak,hogy 2-3 percenként jönnek a fájások.Ő megnézett de mondta,mivel nagyon mosolygok nem lesz ebből baba majd csak holnap du körül,meg még mindig C3000 a méhszájam.3/4 3kor a szülőszobán,mikor jött a doki,mosolyogva kérdeztem,hogy mikor is szülünk:)Ő repesztett burkot 3 kor,3:10re kint volt a leányzó.
A jelek előtte talán annyi,hogy egyre többet keményedik a hasad és egyre több a jóslófájás...aztán ezek egyszer csak rendeződnek,és felerősödnek.Amikor az jut eszedbe,hogy nem akarsz több gyereket,és hogy lehettél annyira hülye,hogy ezt önként vállaltad,nah akkortól komoly a dolog:):):)
szia
egy barátnőmnek se volt soha mensis fájása, és épp ezért tudta mikor kezdődik a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!