Hogyan lehetnék megint a régi?
Szüleim elvesztése óta nem találom a helyem, pedig már nagyon régen történt. Anyukám hirtelen halt meg, apukám rá két évre rákban. Én ápoltam őt, én voltam a kereső ebben az időben. Vele elvesztettem az utolsó családtagomat is, mert sem testvérem, sem rokonom nincs. Azóta lett családom, gyermekem, de érzem, hogy nem vagyok a régi. Mindenen sírok, jón, rosszon, ha mással történik, pl. híradóban látom, akkor is elbőgöm magam mindenen. Emellett ingerlékeny lettem, pedig azelőtt fát lehetett vágni a hátamon. Most mindenre ugrok, felkapom a vizet, néha már megijedek a saját reakciómon. Zaklatottak az éjszakáim, gyakran csak 3-4-5 órát alszom, közben is felébredek többször, és csak forgolódok álmatlanul.
Mit tehetnék? Szeretnék megint boldog, kiegyensúlyozott, nyugodt, mosolygós lenni, amilyen mindig is voltam!
Előre is köszönöm a jószándékú hozzászólásokat!
Én csak egy 17 éves lány vagyok, de nagyon szeretem a szüleimet, idősebbek mint az osztálytársaim szülei, én nagyon féltem őket. Meg tudom érteni a fájdalmadat.
Csak annyit tudok mondani, hogy koncentrálj a jelenre, a családodra, játssz sokat a gyerekeddel. És gondolj arra, hogy nagyon szerettek a szüleid!
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!