Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék megint hetero?
"...volt pár barátnőm de nem nagyon szerettem őket mert inkább a srácok jöttek be, viszont ez nagyon nem kóser és jó lenne normálisnak lenni..."
17 évesen ugyanezt gondoltam, mégse lettem hetero. Néhány évvel később elfogadtam, hogy így vagyok normális és többé már nem akartam hetero lenni. Próbálkozhatsz még egy ideig lányoknál, de ha 17 éves korodban a srácok jönnek be, nem hiszem, hogy sokat változna a helyzet. Ha nagyon nem tudsz megbékélni magaddal, én is azt javaslom, beszélj egy pszichológussal, szerintem ő is azt fogja erősíteni benned, hogy a saját boldogságodat kell keresned.
Aki pedig azt írta, hogy a homoszexualitás betegség és gyógyítható, az egyszerűen nem ért a témához, és csak a szélsőjobb által deklarált múltszázadi tudatlanságot veszi alapul.
24/F (meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!