Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék megint hetero?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék megint hetero?

Figyelt kérdés
hát a helyzet az hogy volt pár barátnőm de nem nagyon szerettem őket mert inkább a srácok jöttek be, viszont ez nagyon nem kóser és jó lenne normálisnak lenni.. bár ha van valaki 17 felé vagy alatta akkor írhattok
2011. jún. 27. 00:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Hát ez nem így megy. Max bi lehetsz.
2011. jún. 27. 00:47
 2/28 A kérdező kommentje:
most az tök mind1, csak szeretném elnyomni a homár énem.. vagy ha valaki 17 felé jön itt a környéken akkor esetleg, de erre esélyt nem látok már
2011. jún. 27. 00:50
 3/28 anonim válasza:
Na most akkor döntsd el először is hogy meleg vagy, vagy nem.
2011. jún. 27. 01:15
 4/28 A kérdező kommentje:
az vagyok de nem akarok az lenni
2011. jún. 27. 01:36
 5/28 anonim ***** válasza:
Ez nem döntés kérdése! Egy dolgot tehetsz: beletörődsz, hogy homár vagy
2011. jún. 27. 01:46
 6/28 anonim ***** válasza:
keress meg 1 szexuálpszichológust... biztos tud valakit ajánlani aki segíteni fog, csak mert a b*ziság 1 betegség és hivatalosan is gyógyítható
2011. jún. 27. 02:38
 7/28 anonim ***** válasza:
Ez nem így megy. Elakarod nyomni.... sajnos ami nem megy azt nem szabad erőltetni.
2011. jún. 27. 03:01
 8/28 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés, ilyen nincs.
2011. jún. 27. 09:03
 9/28 anonim válasza:
Szerintem ha nem akarsz az lenni akkor belátod hogy ez nem így van rendjén theát nem hiszem hogy meleg vagy csak most olyan időszakod van hogy azt hiszed
2011. jún. 27. 09:07
 10/28 anonim ***** válasza:

"...volt pár barátnőm de nem nagyon szerettem őket mert inkább a srácok jöttek be, viszont ez nagyon nem kóser és jó lenne normálisnak lenni..."

17 évesen ugyanezt gondoltam, mégse lettem hetero. Néhány évvel később elfogadtam, hogy így vagyok normális és többé már nem akartam hetero lenni. Próbálkozhatsz még egy ideig lányoknál, de ha 17 éves korodban a srácok jönnek be, nem hiszem, hogy sokat változna a helyzet. Ha nagyon nem tudsz megbékélni magaddal, én is azt javaslom, beszélj egy pszichológussal, szerintem ő is azt fogja erősíteni benned, hogy a saját boldogságodat kell keresned.

Aki pedig azt írta, hogy a homoszexualitás betegség és gyógyítható, az egyszerűen nem ért a témához, és csak a szélsőjobb által deklarált múltszázadi tudatlanságot veszi alapul.

24/F (meleg)

2011. jún. 27. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!