Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvez csak úgy? Mi lehet a gond? Valamit nem jól csinálok? :S
Figyu! Kicsit bekopik a srác szerszáma és rendben lesz minden, csak gyakoroljatok sokat.
Ez olyan, mint a lányoknál az első szex. A legtöbbnek fáj. A fiúknál ez az alacsony ingerküszöb a bibi a képletben.
Egyet értek az előttem lévő hozzászólokkal. :)
Ráadásul én hasonlóképp voltam a párommal annak idején. Szintén nekem nem ő volt az első, neki viszont én. Kb. ugyanez volt a szitu, annyi különbséggel, hogy neki felállt.
Ne aggódj, egy idő után már nem fog ilyen hamar elmenni. Ha igen, akkor is csak az első szeretkezés után. Ha jön a második menet, akkor hidd el, sokkal tovább bírja majd. :)
Csak te biztasd, hogy más pasik is kerülnek ilyen szituba (ha esetleg mondja neked, hogy rosszul esik neki, hogy ennyire kevés ideig bírja), ráadásul az kell, hogy teljes mértékben meg tudjatok ilyet beszélni, hogy meg tudd őt nyugtatni. Egyelőre azt próbáljátok meg kitalálni, hogy mitől izgul fel a legjobban, de azt is inkább az előjátékkal. Ha kellőképp áll már neki, te is a topon vagy, akkor próbáljátok meg abba a pózba, amelyiket csak szeretnétek. :) Ha szeretnéd az alap pózt, akkor próbálkozzatok azzal sokat. Egy idő után már neki is biztosan jó lesz, csak legyetek türelmesek. :) Hidd el nekem! ;)
Ha eleve alig áll fel neki, akkor az arra utal, hogy túl görcsösen állhatott hozzád a hapsid. Szóval több időt töltsetek azzal hogy oldjátok egymás gátlásait, aztán csak akkor engedd magadba, ha már igazán merev neki.
A korai magömlés leküzdéséért viszont ne együtt izzadjatok, szóval mond meg neki hogy masztizzon sokat, mert ha odafigyel, akkor az önfejlesztést jelent, azaz szép folyamatosan kitolhatja a magömlését.
A póz nem hinném, hogy számítana.
Bár meg kell mondjam én a kutyapózt túl személytelennek tartom, nem látni teljesen a csaj arcát, meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!