Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez baj? Az a gond, hogy 14 éves vagyok és szinte minden nap önkielégítést csinálok.
Már próbáltam többször is leszokni róla,de egyszerűen nem megy...:(
Szerintetek ezért lesz később vmi bajom??
Kérlek ezt komolyan gondolom és szeretnék komoly válaszokat kapni..!!
Hát amig magadnak csináload, addig szerintem teljesen normális.
Szerintem várj még lebalább pár évet amig kapsz egy segitő kezet. :D:D
Leszokás az meg fog menni :DD Maxiumum ha (természetesen idősebb korodban!!!!) találsz magadnak rendszeres szexpartnert...
De miért is kene leszokni? Nem kerül pénzbe, nem karosit... Naponta 5-10-20-30 percet (kinek mennyi xD) rá kell szannod magadra :))
Huhh,köszi a gyors válaszokat.!!:)
Akkor megnyugottam,mert már féltem nagyon,hogy vmi komolyabb bajom lesz később...nem tudok gyereket nemzeni,stb.:D
Köszi mindenkinek.:)
De az utolsó előttiről annyit (az izomlázas) hogy azért az még nem kell..
De már volt olyan tapasztalatom,hogy egy szülinapi bulink voltam és a vége felé tartott a party és olyasmit játszottunk mint a Felelsz és Mersz. És hát volt ott olya hogy szép lányoknak a mellét kellett megfognom meg a fenekét.... És hát nagyon jóó volt.:P Meg hát csók meg minden,és ezek utánn vagy 1 hétig nem kívántam az önkielégítést...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!