Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond? Valamit rosszul csinálok?
Figyelt kérdés
Rég volt bnőm, mert legutoljára megcsalt eléggé rosszul esett, de hamar túl tettem magam az egészen. Egy ideje szókimondó vagyok, ami mondjuk személytől függ. Lányoknál figyelek a "megfogalmazásra", ne legyen sértő. Sok csaj szerint humoros vagyok, igazából mindig nevetnek amikor mondok valami vicceset... Sokan azt mondják hogy nem vagyok bunkó meg udvarias vagyok meg kedves... Sőt,helyesnek is mondanak.. De nem haverok hanem csajok. Kissé óvatosan közelítek meg mindig 1 csajt mert nem akarom elcseszni mint a legutolsót. Szerintetek? Mit csinálhatok rosszul? Külsőmről annyit hogy nem vagyok izomagy, de nem is vagyok az a "gyenge". Nem is vagyok túlsúlyos, igaz a hasamon nincs annyi izom de azon majd dolgozok. A csajok nem mernek odajönni, illetve véleményt nyilvánítani? 2008. júl. 14. 03:18
1/2 anonim válasza:
Nem értem, mi a problémád.. Visszautasítanak a csajok?
Elég álszerénynek tartom, hogy leírod a csupa jót magadról, amit persze mások mondanak. Vállald, milyen vagy, légy tisztában a jó tulajdonságaiddal, de gyakorolj önkritikát is. Én az önismeret útját ajánlom, mielőtt felteszed azt a kérdést, mit csinálsz rosszul. Hiszen tudjuk, hogy sok múlik az önértékelésen és ezáltal a kisugárzáson.
Egyébként miért a csajok mennének oda hozzád? Tudom, változnak a nemi szerepek, de ha látod egy lányon, hogy szemez veled, küldi a jeleket, légy már férfi és menj oda hozzá! Ha nem jön össze, ez van, majd a következő.
2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a választ. Nem azt várom, hogy odajöjjön. Csak volt már olyan, hogy odamentem és a csaj terelte a szót, magyarul kicsit "félénk" lett. Néha túlságosan önkritikus vagyok.
2008. júl. 14. 04:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!