Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a gond velem mit csinálok nagyon rosszul?
Már nagyon szeretet hiányom van! Egyszerűen nem tudok barátnőt "szerezni".Nem hogy csók, még egy ölelés, egy szemezés egy akármi nem volt , és ez lassan felőröl. Jó elismerem, nem vagyok az a tipikus alfahím, hogy rájuknézek, és elolvadnak tőlem, nem járok buliba, mert nem az én világom, nem azt mondom hogy soha nem voltam, de inkább kihagyom, inkább úgy mondom, hogy vezetem a középmezőnyt... de akkor is mit csinálok rosszul? Engem szeretnek a lányok azt mondanám, akik ismernek szeretnek velem beszélni meg minden, nekem elmondják azt amit másnak nem stb... De olyan rossz ez így, nem vagyok elég jó, vagy nem tudom. Ettől van akkora önbizalomhiányom, és teljesítménykényszerem, hogy az kifejezhetetlen. Lehet, hogy nem is az a legrosszabb, hogy nem volt még senkim, hanem az, hogy nem tudom hogy miért. Néha ezek miatt kb rám tör a depresszió.Azok akiknek mindennapos , az hogy elment a barátnő jön másik, meg se érthetitek ezeket a dolgokat.
22F
Ismerkedj többet, járj társaságba.
Megértelek én is ilyen típus vagyok és egy gyerekes anyába szerettem bele és velük szeretnék élni. 2 hónap után így érzem.
A többiek jókat írtak eddig.Sajnos barátom,úgy tűnik,tipikus jófiú vagy.Én is az voltam,nekem is hasonló problémáim voltak,mint Neked.
És azt kell mondjam,itt nem az a megoldás,hogy "fogadd el magad,oszt' majd csak lesz valami".Mert ahogy előttem is írták,nem repül a szádba a sült galamb.A lányokkal való bánásmód,a társas viselkedés nem örökölt,hanem tanult dolog.Ahogy beépítetted a fejedbe a rossz mintákat,ugyanúgy változtathatsz is rajtuk!
Nézzük a legfontosabb tudnivalókat röviden (oldal hosszan tudnék regélni,de inkább rövidítek a kedvedért;)
Jófiúnak nevezzük azokat a srácokat,akik nem merik kifejezni a szexualitásukat,félnek a lányoktól,általában maguk fölé értékelik őket,és puncsolással,túlzott kedvességgel akarják kivívni a szeretetüket.Félnek ellentmondani,mert azt hiszik,a lányt úgy hódíthatják és tarthatják meg,ha mindenben a kedvére tesznek.
Jegyezd meg: a dolgok nem így működnek! Persze nem arról van szó,hogy legyél bunkó,de alapszabály,hogy sose bánj úgy egy lánnyal,mintha fölötted állna,mintha nagyon kéne Neked.Ne görcsölj,vedd lazán,tanuld meg lekezelni őket,hisz nem árthatnak Neked.Miért kéne számítson tökismeretlen csajok véleménye?
Tudom,elsőre fura,de a lányoknak nem egy állandóan kedves bólógatójánosra van szükségük.Sokkal inkább egy olyan srácra,akinek helyén vannak a tökei,megvan a saját véleménye a dolgokról és érzelmileg független tőlük.Nem fél kimutatni a vonzalmát és felvállalni a szexualitását.
Ha sikeres akarsz lenni a nőknél,a fent leírtakat kéne figyelembe venned.Persze ezek még csak az alapvető játékszabályok,ha többre vagy kíváncsi,írj privit,szívesen segítek.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!