Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg romantikus szinomimákat tuddnátok mondani a, , vagina" szóra?
Hát ez van, hidd el nem én leszek az utolsó..., és szerintem nem én voltam az első sem!
Itt úgymon "összefutottunk" képletesen szólva és én elmondtam a véleményem, sajnálom, de tényleg, ha nem tetszik...
Jó éjt!
Nna, még egy IQ bajnok, akinek nem volt annyi esze se, mint Cukornyuszinak, hogy megnézze, mit történt azalatt a 7 oldal alatt :D
Miért lopnám? Én nem vagyok ,,köcsög", ha nekem (is) eszembe jutott ez a kérdés, miért ne tehetném fel? :D Mikor kiirtam, az automata kereső nem talált hasonló kérdést, így nem éreztem bűnnek, hogy kitettem egy, már valószínűleg (állítólag) létező kérdést a Gyakorikerdesek.hu-ra :D
Csak azt nem értem, hogy miért kell olyan dologba beleszólni amit mi már egyszer megbeszéltünk!!!
És azért mondtam véleményt, mert bemásolt egy szöveget és nyíilván nem hiába, tehát szerintem azért, hogy elolvassam és, ha szeretnék mondjak róla véleményt, (de nyugodtan kijavíthatsz, ha tévedek)
Az, hogy én milyen stilusban beszéltem, ahhoz meg szerintem pláne nincs beleszólásod, mert egy nem veled tettem, kettő, ha azt írom burkoltan, hogy "hát nem olyan rossz, de van rajta még mit javítani"-akkor abból szerintem nem von le semmijen következtetést!!! Amúgy meg ez a téma már túl van tárgyalva!
Mint mondtam, ezek e részletek a FB-omon vannak már egy éve, ezért van bennük sok hiba, fogalmazásgátlót szedtem (pontosan, fogalmazás xD)
A kis részleteimet pedig a valódi életben átélt tapasztalataim alapján írtam :) De azért utánanézek azoknak a bölcseknek is, biztos érdekes lehet :D
Persze, szólok, ha már kiadták. a Mellesleg által szponzorált történetek.hu-n fent van az első 3 rész, amit még az öcsém írt xDDD De annyira meg tetszett nekem az ötlet, hogy ,megvettem tőle" a szerzői jogokat egy fél méteres Milkáért xD
Ja, és amint kiadták, ide írom le elsőnek :D
És még üzennék Cukornyuszinak is: na látod, úgy tűnik, végülis mégiscsak igazam lett, mint úgy általában máshol mindig :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!